Καταγγελία για απόπειρα βιασμού με χρήση βίας από τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή

6:41 μ.μ. - Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021
06:02 μ.μ. - Τρί, 02/41/2021
Image: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού με χρήση βίας από τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή

Μια σοβαρότατη καταγγελία εις βάρος του Κώστα Χατζή, για απόπειρα βιασμού με χρήση βίας κατά συναδέλφου του, έφερε στην επιφάνεια ανταποκριτής της ΕΡΤ.

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, Αλέκος Μάρκελλος, έφερε στην επιφάνεια μια σοβαρότατη καταγγελία για απόπειρα βιασμού, μάλιστα με τη χρήση βίας από τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή. Όπως περιγράφει ο Αλ. Μάρκελλος η γυναίκα η οποία θέλει να προστατεύσει τα στοιχεία της, τα οποία ωστόσο είναι διασταυρωμένα, επικοινώνησε μαζί του για να αναδείξει την υπόθεση. Το όνομα της καταγγέλλουσας είναι στη διάθεση των αρχών, ενώ έχει κατατεθεί σχετική μήνυση.

«Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που “παίρνουν και οι άλλοι “ Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Ευκολά τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει» αναφέρει η περιγραφή της γυναίκας που μεταφέρει ο δημοσιογράφος.

«Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ μου. Κρύφτηκε για να παρέλθει το αυτόφωρο. Λογικό. Η σύζυγός του έμαθε και με κάλεσε να μου ζητήσει να αποσύρω την μήνυση γιατί έχουν ένα παιδί. Της θύμισα ότι και εγώ έχω και μάλιστα πάνω από ένα. Της είπα ότι οφείλω στα παιδιά μου να μην αποσύρω την μήνυση» αναφέρει ακόμα.

«Αυτή η υπόθεση έχει παρακλάδια που αγγίζουν βαθιές χορδές ενός πολύχρονου παρασκηνίου, πλευρές του οποίου, σας βεβαιώνω, για όσους είναι -δικαίως- ανυποψίαστοι, είναι ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Και πάνε ψηλά» επισημαίνει, από πλευράς του, σε σημερινή του ανάρτηση ο αντακριτής της ΕΡΤ.

“Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ…

Press projeck