Καρδιολόγος και Παθολόγος σε Σητεία και Ιεράπετρα

10:40 π.μ. - Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014
10:09 π.μ. - Τετ, 10/40/2014
Image: Καρδιολόγος και Παθολόγος σε Σητεία και Ιεράπετρα

O Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Πλακιωτάκης ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο μόνιμων γιατρών, ενός Παθολόγου και ενός Καρδιολόγου για τα Γ. Ν. Ιεράπετρας και Σητείας αντίστοιχα, με τον βαθμό Επιμελητή Β΄.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, ο υφυπουργός, αναφέρει επίσης:
 
«Όπως είχα δεσμευθεί ζήτησα την παράταση ισχύος για άλλους έξι μήνες, των συμβάσεων 16 ατόμων επικουρικού νοσοκομειακού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων για όλα τα νοσοκομεία του Λασιθίου.

Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω 16 παρέχουν ήδη τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον τομέα της δημόσιας υγείας στο νομό μας.
 
Με βάση τις παραπάνω θετικές εξελίξεις καταδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι προσωπικά, σε ότι με αφορά, απαντώ με έργα.
 
Τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες δηλώσεις τις αφήνω σε άλλους και τους δηλώνω πως δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω σε αυτή την μικροπολιτική τακτική η οποία δεν προσφέρει τίποτε στον τόπο.
 
Οι συμπολίτες μας σύντομα θα καταλάβουν, αν δεν το έχουν ήδη καταλάβει, ποιος αναλώνεται σε μια ανέξοδη αντιπολίτευση και ποιος αγωνίζεται για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του νομού μας.
 
Διότι καλό είναι να γνωρίζουν άπαντες πως τα προβλήματα είναι σοβαρά και απαιτούν σοβαρότητα και σε αυτά που λέμε και σε αυτά που κάνουμε.

Όλοι μας κρινόμαστε στα μάτια των συμπολιτών μας που απαιτούν από εμάς να δίνουμε λύσεις και όχι να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά.
 
Αν για κάποιους οι Λασιθιώτες αποτελούν το σκαλοπάτι πάνω στο οποίο θα «πατήσουν» για να αποκτήσουν πολιτική οντότητα, για μένα είναι η οικογένεια μου.
 
Και καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι θα είμαι πάντα εκεί και πάντα δίπλα και στον τελευταίο Λασιθιώτη που με χρειάζεται και στον οποίο μπορώ να προσφέρω κάτι με ό,τι δυνάμεις διαθέτω, χωρίς διακρίσεις και χωρίς διαχωρισμούς.
 
Και φυσικά δεν σταματώ εδώ. Έχουν πολλά ακόμη να γίνουν και να είστε σίγουροι πως θα γίνουν», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πλακιωτάκης.