Καλαντζάκης και Αϊβαλιώτης την Τρίτη στο Καβούσι για το Μουσικό Γυμνάσιο

11:28 π.μ. - Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019
11:05 π.μ. - Δευ, 06/28/2019
Image: Καλαντζάκης και Αϊβαλιώτης την Τρίτη στο Καβούσι για το Μουσικό Γυμνάσιο

«Τρέχουν» οι διαδικασίες για πρόσληψη διευθυντή και καθηγητών

Με ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα που του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει το δημοτικό έργο που ξεκίνησε την προηγούμενη τετραετία στον Δήμο Ιεράπετρα ο επανεκλεγέντας Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τους στόχους και τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Ευχαρίστησε καταρχάς τον κόσμο που τους στήριξε και όσους δεν τους στήριξαν και τόνισε ότι το έργο στον δήμο συνεχίζεται με τις όποιες δυσκολίες, έλλειψη προσωπικού και τη μεγάλη γραφειοκρατία. Εξέφρασε την άποψή του για τους λόγους που το ποσοστό αποχής από τις εκλογές ήταν μεγάλο κάτι που καταγράφηκε σε πολλούς δήμους του νησιού και της χώρας, σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα και αναφέρθηκε στο θέμα των συνεργασιών που θα είναι αναγκαίες από την 1η του Σεπτέμβρη οπότε το δημοτικό συμβούλιο αλλάζει σύνθεση όπως προέκυψε από τις εκλογές. Εξάλλου με δέκα δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν από την παράταξη Ιεράπετρα Νέα Πορεία χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις ακόμη συμβούλους από άλλες παρατάξεις ώστε να διασφαλίζεται η πλειοψηφία και να εγκρίνονται αποφάσεις.

Τόνισε ότι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί σύμβουλος της δικής του παράταξης ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σύμβουλοι από άλλες παρατάξεις να λάβουν αρμοδιότητες αντιδημάρχου. Μίλησε για τα έργα που υλοποιούνται, τις μελέτες που είναι δρομολογημένες, τις στοχεύσεις για το μέλλον. Αναφορά έκανε στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου που θα λειτουργήσει στο Καβούσι Ιεράπετρας λέγοντας πως σε συνεργασία με τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Βασίλη Αϊβαλιώτη θα επισκεφθούν το κτίριο όπου θα στεγαστεί το σχολείο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν χρειάζεται να γίνουν κάποιες εργασίες ή παρεμβάσεις ενώ παράλληλα ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη διευθυντή και καθηγητών.
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Καλαντζάκη: