Kαλαντζάκης: Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας στις κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας

9:50 π.μ. - Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
09:08 π.μ. - Παρ, 14/50/2020
Image: Kαλαντζάκης: Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας στις κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρίζας, κ Μ. Αλεξάκη

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης, κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Εμμανουήλ Αλεξάκη, επισκέφθηκε την κοινότητα της Ρίζας, προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη της κατασκευής της νέας δεξαμενής άρδευσης και της ανέγερσης του καινούριου κοινοτικού καταστήματος, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε τον χώρο που γίνονται οι εργασίες για την επισκευή και τη συντήρηση της γεώτρησης της Ρίζας.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:

«Κόντρα στις σημερινές αντιξοότητες, συνεχίζουν και υλοποιούνται μια σειρά από πολύ σημαντικά έργα που θα επιλύσουν καίρια ζητήματα ύδρευσης και άρδευσης της κοινότητας.

Συγχρόνως, τοποθετήσαμε νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (σωλήνες, μοτέρ, πίνακες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις) στη γεώτρηση της Ρίζας, μίας από τις μεγαλύτερες σε βάθος γεωτρήσεις του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που είχαν ανακύψει και δυσκόλευαν την υδροδότηση της ευρύτερης περιοχής.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των κοινοτήτων και κάνουμε πράξη, όλα όσα είχαμε υποσχεθεί.

Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίηση πάγιων αιτημάτων των πολιτών, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Δρομολογούμε μια σειρά από μελέτες και εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ρίζας, κ. Αλεξάκη, για την άριστη συνεργασία και το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τον τόπο του».