Καλαντζάκης: Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας προς τους κατοίκους της κοινότητας του Κάτω Χωριού

3:27 μ.μ. - Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022
03:02 μ.μ. - Τρί, 15/27/2022
Image: Καλαντζάκης: Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας προς τους κατοίκους της κοινότητας του Κάτω Χωριού

Με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κάτω Χωριού, κ. Εμμανουήλ Πυργιωτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Γεωργίου Ασπραδάκη, Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη και κας Χρύσας Χατζημαρκάκη

Ο κος Πυργιωτάκης πληροφόρησε τον Δήμαρχο για τα τρέχοντα θέματα της Κοινότητας, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για μια σειρά από μελέτες, παρεμβάσεις και έργα που είτε είναι σε εξέλιξη είτε προγραμματίζονται στην Κοινότητα από τον Δήμο.

Όπως ανέφερε ο κος Καλαντζάκης: «Πραγματοποιήσαμε συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης για θέματα που απασχολούν την Κοινότητα. Ως Δημοτική Αρχή άμεσος στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης του προπονητικού κέντρου και η υπογραφή της σύμβασης, ύστερα και από την εκδίκαση των ενστάσεων. Παράλληλα, πρώτη μας προτεραιότητα αποτελεί, επιπλέον, η ολοκλήρωση της αποκατάστασης της οδοποιίας από το Πάνω Χωριό έως τη Θρυπτή και το έργο της άρδευσης από τη Θρυπτή έως το Πάνω Χωριό.

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις, ώστε με την ολοκλήρωση των μελετών, να προχωρήσουμε στη γρήγορη δημοπράτηση των παραπάνω έργων που συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της Κοινότητας.

Συγχρόνως, το αμέσως επόμενο διάστημα, ύστερα και από αίτημα της Κοινότητας του Κάτω Χωριού, οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας θα προχωρήσουν σε μια σειρά από εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του Κοινοτικού καταστήματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Λάκη Πυργιωτάκη και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνουν για την πρόοδο του τόπου τους».