Καιρός: Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

7:51 π.μ. - Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021
07:07 π.μ. - Πέμ, 22/51/2021
Image: Καιρός: Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Καλοκαιρινές συνθήκες με ενίσχυση των μελτεμιών, κάτι που θα αυξήσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Καλός συνεχίζει να είναι ο καιρός και σήμερα Πέμπτη φτάνοντας τους 35 βαθμούς Κελσίου. Σε κάποιες περιοχές θα παρατηρηθεί μάλιστα μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο στην Πελοπόννησο και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 με εξασθένηση από το μεσημέρι.Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρό: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 4 με 6 με εξασθένηση από το μεσημέρι.Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στην Πελοποννήσου όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο από το απόγευμα βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Πελοπόννησο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

in.gr