Κ. Αστροπεκάκης: Τοποθετούνται κλιματιστικά στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

9:33 π.μ. - Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
09:12 π.μ. - Δευ, 09/33/2019
Image: Κ. Αστροπεκάκης: Τοποθετούνται κλιματιστικά στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Αναζητείται λύση για τη μόνωση στο 3ο Γυμνάσιο - Ο νέος πρόεδρος της δημοτικής σχολικής επιτροπής β/βάθμιας στον Ηχώ 99,8

Θα εργαστούμε με στόχο να είμαστε κοντά στους μαθητές και τις ανάγκες των σχολείων τα οποία θα επισκεφτούμε άμεσα προκειμένου να δούμε από κοντά τα ζητήματα που τους απασχολούν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο νέος πρόεδρος της δημοτικής σχολικής επιτροπής β/βάθμιας Δήμου Ιεράπετρας κ. Κώστας Αστροπεκάκης, δημοτικός σύμβουλος. Σήμερα μάλιστα επρόκειτο να επισκεφθεί το 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας μαζί με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Μάνο Γεωργαλάκη και αντιπρόεδρο της σχολικής επιτροπής ώστε να εξεταστεί, μαζί με μηχανικό, το πρόβλημα που υπάρχει σε τμήμα της μόνωσης του σχολείου. θα επιδιωχθεί μια άμεση λύση ενώ παράλληλα θα γίνει μελέτη ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί οριστικά, σημείωσε. Σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι τοποθετούνται κλιματιστικό στο 1ο Γυμνάσιο και έτσι ικανοποιείται ένα αίτημα της σχολικής κοινότητας.

Στη συνέχεια ο κ. Αστροπεκάκης με την ιδιότητά του ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την εποπτεία και το συντονισμό των θεμάτων εθελοντισμού είπε ότι σύντομα θα γίνει συνάντηση με τους εθελοντικούς συλλόγους του δήμου ώστε να οργανωθούν και να προγραμματιστούν μια σειρά από δράσεις.

Τέλος αναφέρθηκε θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων ως μέλος του αντίστοιχου νομικού προσώπου και της αντίστοιχης επιτροπής.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Αστροπεκάκη: