Ιεραπετρίτης καλλιεργούσε κάνναβη μέσα στο σπίτι του

4:55 μ.μ. - Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021
04:04 μ.μ. - Πέμ, 29/55/2021
Image: Ιεραπετρίτης καλλιεργούσε κάνναβη μέσα στο σπίτι του

Συνελήφθη στην Ιεράπετρα με έξι δενδρύλλια κάνναβης

Στη σύλληψη ενός άνδρα που καλλιεργούσε κάνναβη στις… γλάστρες του σπιτιού του προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, έπειτα από την έρευνα των Αρχών στο σπίτι του στην Ιεράπετρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρες και μια συσκευασία η οποία περιείχε 10 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Ειδικότερα :

Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας ημεδαπός κατηγορούμενος γιακαλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα (29.04.2021) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού και σε περιβάλλοντες χώρους.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρες και μια συσκευασία η οποία περιείχε 10γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.