Ιεράπετρα - Στις 7 Αυγούστου το 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης

12:39 μ.μ. - Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022
12:08 μ.μ. - Τετ, 03/39/2022
Image: Ιεράπετρα - Στις 7 Αυγούστου το 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης

Μια γευστική βραδιά υπόσχονται οι διοργανωτές – Η Καίτη Παπαδάκη μιλά στον Ηχώ 99,8

Μια όμορφη γευστική βραδιά υπόσχονται για το κοινό  οι διοργανωτές του  3ου  Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης που τελείται  υπό την Αιγίδα του 9 Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας &Awards με καλλιτεχνική διευθύντρια την κα Ελένη Βλάσση. Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας θα γίνει  την Κυριακή 7 Αυγούστου στην παραλιακή πλατεία της Ιεράπετρας, παράλληλα με το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής.  

Εκ μέρους των διοργανωτών του Φεστιβάλ Γαστρονομίας μίλησε στον Ηχώ 99,8 η κα Καίτη Παπαδάκη καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκδήλωση. Οι συμμετοχές για το Φεστιβάλ είναι ακόμα ανοιχτές και όποιος επιθυμεί μπορεί και τώρα να το δηλώσει. Φέτος η διαφορά στο Φεστιβάλ είναι η συμμετοχή εστιατορίων και ζαχαροπλαστείων της περιοχής που θα ετοιμάσουν ξεχωριστές συνταγές, ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά.  Αξιόλογοι άνθρωποι, ΣΕΦ, Γευσιγνώστες, θα επιλέξουν τα καλύτερα. Αλλά εκείνο που μετράει είναι η συμμετοχή τόνισε η κα Παπαδάκη.

Στην κριτική επιτροπή θα μετέχουν οι , Πανταζής Σιμόπουλος, βραβευμένος ΣΕΦ σε μεγάλα εστιατόρια της Κρήτης, μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων. Κωνσταντίνος Κωστάκης, βραβευμένος ΣΕΦ με πολλές διακρίσεις, ιδιοκτήτης του  ""Αλά Γκρέκ"" ζαχαροπλαστείο Αθήνα. με παραδοσιακά προϊόντα  και συγγραφέας βιβλίου με κρητικές συνταγές. Πέτρος Κοσμαδάκης, κορυφαίος και βραβευμένος   ΣΕΦ σε μεγάλα εστιατόρια και τώρα  ΣΕΦ του εστιατορίου"" Πέλαγος". Νίκος Κασσαπάκης, βραβευμένος ΣΕΦ, καθηγητής και πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης. 

Ακούστε εδώ την κα Καίτη Παπαδάκη 

hxonews
hxonews