Ιδρύθηκε νέο αθλητικό σωματείο basket στην Ιεράπετρα

9:39 π.μ. - Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019
09:10 π.μ. - Τετ, 09/39/2019
Image: Ιδρύθηκε νέο αθλητικό σωματείο basket στην Ιεράπετρα

Το νέο σωματείο ιδρύθηκε με σκοπό την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και την καλλιέργεια του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην πόλη της Ιεράπετρας

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας του νέου αθλητικού σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ».
Το νέο σωματείο ιδρύθηκε με σκοπό την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και την καλλιέργεια του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην πόλη της Ιεράπετρας.
Τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, κατάφεραν έτσι ώστε το Σωματείο να λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις (από Δήμο, Εφορία, Πρωτοδικείο, Ομοσπονδία, Περιφέρεια, ΙΚΑ κ.α.) με αποτέλεσμα να λάβει την απαιτούμενη αθλητική αναγνώριση και να συμμετάσχει κανονικά στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.
Για τη σαιζόν 2019-2020 το Σωματείο μας θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα με τα παρακάτω Τμήματα: Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων, Νεανίδων, Κορασίδων.
Σύσσωμη η διοίκηση ευχαριστεί επίσημα τον πρόεδρο του ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ κ. ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗ Βαγγέλη για την πολύτιμη βοήθεια του και την αμέριστη συμπαράσταση του έτσι ώστε το νέο σωματείο να λάβει νομική υπόσταση και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που θα είναι κοντά μας και στο νέο αυτό εγχείρημα.
Οργανόγραμμα:
Πρόεδρος Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής: Τζωρτζάκης Νικόλαος
Ταμίας : Μπουρλάκης Γιώργος
Γραμματέας: Στειακάκης Ιωάννης
Μέλος: Παυλίδης Γεώργιος
Μέλος : Χαίτας Γιάννης
Μέλος: Μόργκαν Λουΐζα
Μέλος : Σπυριδάκης Γιώργος
Γενικός Αρχηγός: Καραμανωλάκης Νεκτάριος
Προπονητής Ανδρών και Εφήβων: Γαϊτανάκης Μαρίνος (Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή Β’ κατηγορίας)
Προπονητής Παίδων και Παμπαίδων: Κορνιωτάκης Δημήτρης (Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή Γ’ κατηγορίας)
Προπονητής Νεανίδων και Κορασίδων: Στρατάκης Λευτέρης (Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή Α’ κατηγορίας)