Ηράκλειο: Αναβιώνει η υπόθεση θανάτου της 48χρονης μητέρας 4 παιδιών

9:35 π.μ. - Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
09:02 π.μ. - Πέμ, 27/35/2020
Image: Ηράκλειο: Αναβιώνει η υπόθεση θανάτου της 48χρονης μητέρας 4 παιδιών

Είχε χτυπηθεί, εν ώρα εργασίας, από απορριμματοφόρο

H υπόθεση του θανάτου της Δήμητρας Σκουρογιαννάκη, μητέρας 4 παιδιών που είχε χτυπηθεί, εν ώρα εργασίας, από απορριμματοφόρο πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, αναβιώνει σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αναμένεται να καθίσουν ο οδηγός του απορριμματοφόρου και ο προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Και οι δύο αναμένεται να δικαστούν για την πράξη της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η 46χρονη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, είχε υπάρξει θύμα εργατικού δυστυχήματος στις 20 Ιουνίου 2016, όταν εν ώρα εργασίας, παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων, στην περιοχή των Βουτών.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε εισαχθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το πόδι της. Μάλιστα είχε υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ λόγω της συνεχούς παραμονής της στην Εντατική είχε προσβληθεί και από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Για δύο μήνες, η 46χρονη Δήμητρα έδινε μάχη με το χρόνο. Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες και τη φροντίδα των γιατρών, ο οργανισμός της δεν άντεξε και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

cretapost.gr