Η Κρήτη δίνει ζωή: Τουρνουά της Beach Volley Academy για καλό σκοπό

12:37 μ.μ. - Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021
12:08 μ.μ. - Τρί, 10/37/2021
Image: Η Κρήτη δίνει ζωή:  Τουρνουά της Beach Volley Academy για καλό σκοπό

Συμμετείχε ο αθλητής του Βόλλευ Θάνος Μαρούλης

Το Σάββατο 31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο για το καλοκαίρι τουρνουά της Beach Volley Academy αφιερωμένο στο  φιλανθρωπικό σύλλογο μας Η Κρήτη δίνει ζωή-Crete for life - Crete For  Life στο FB.

Οι ομάδες των τελικών μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της  διοργάνωσης (Wilson, Mann Filter, Wix, Nine Grams, Barsol, Max Perry,  Diapolo, Pool Sport, Silvereight fitness studio, Samadhi wellness center,  Ρεμεζέ, Θησέας κέντρο αποκατάστασης, Λίμνη Βουλιαγμένης).

Τα έσοδα της διοργάνωσης, μαζί με την γενναία ενίσχυση των αθλητών  και των εταιρειών που στήριξαν το τουρνουά κατατέθηκαν στο  λογαριασμό του συλλόγου μας.

Όλα τα μέλη του συλλόγου μας, ¨ Η Κρήτη δίνει ζωή -Crete for life  ¨ νοιώθουμε περήφανοι και ευγνώμονες για την γενναιόδωρη  πρωτοβουλία του καταξιωμένου σε Ελληνικό και Ευρωπαικό επίπεδο  αθλητή του Βόλλευ Θάνο Μαρούλη. Ο Θάνος μας , πάντα κοντά μας με  τον τρόπο του. Το σημαντικό είναι ότι θυμάται πάντα και τιμά τον τόπο  που έκανε το πρώτο του ξεκίνημα στη ζωή και τον αθλητισμό και έτσι  τιμά , υποστηρίζει και δίνει αξία στο έργο του συλλόγου μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Beach Volley Academy

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Thanos Maroulis

Καλή συνέχεια στο έργο σας με αγάπη και δημιουργικότητα.

hxonews