Η JYSK ανοίγει κατάστημα στην Ιεράπετρα

9:26 π.μ. - Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
09:06 π.μ. - Δευ, 17/26/2024
Image: Η JYSK ανοίγει κατάστημα στην Ιεράπετρα

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της, το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9 το πρωί θα ανοίξουν τις πόρτες τους τα καταστήματα JYSK Ρεθύμνου και JYSK Ιεράπετρας και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για τα εγκαίνια των νέων της καταστημάτων.

Η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Τα καταστήματα JYSK διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη για το σπίτι, από έπιπλα σπιτιού και κήπου έως στρώματα, κλινοσκεπάσματα, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα JYSK είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για ανανέωση με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο ενώ το επιχειρηματικό της μοντέλο έχει απόλυτη επιτυχία παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο ότι η JYSK διαθέτει σήμερα πάνω από 3.400 καταστήματα σε 48 χώρες ενώ κατά μέσο όρο δύο νέα καταστήματα JYSK ανοίγουν κάθε εβδομάδα κάπου στον κόσμο. Αυτή την Πέμπτη το επίκεντρο είναι η Κρήτη αφού είναι η σειρά του Ρεθύμνου και της Ιεράπετρας να υποδεχτούν ένα νέο κατάστημα JYSK.

hxonews

Το νέο κατάστημα της JYSK στο Ρέθυμνο με χώρο πώλησης πάνω από 900 τετραγωνικά βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Θερίσου.

Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια JYSK Ρεθύμνου, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

Το νέο κατάστημα της JYSK στην Ιεράπετρα με χώρο πώλησης κοντά στα 1.000 τετραγωνικά βρίσκεται στο 2Ο χλμ. Ιεράπετρας – Σητείας.Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια JYSK Ιεράπετρας, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

H JYSK εκδίδει και διανέμει ένα νέο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να έχει πάντα μια εξαιρετική προσφορά για όλους τους πελάτες της. 

hxonews

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ στην Κρήτη διαθέτει ήδη δύο καταστήματα στα Χανιά και στο Ηράκλειο. Με τα καταστήματα στο Ρέθυμνο και στην Ιεράπετρα η JYSK φτάνει πλέον τα 59 καταστήματα στην Ελλάδα ενώ διαθέτει και το  ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr

 Το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων JYSK δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της  σε όλη την Ελλάδα να βρουν έπιπλα και είδη για το σπίτι με σκανδιναβικό design και εξαιρετική τιμή χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την πόλη ή το νομό τους.

Την παραμονή των εγκαινίων, Τετάρτη 19 Ιουνίου, και ώρες 13:00-17:00, το τμήμα Β2Β της JYSK προσκαλεί τους εταιρικούς πελάτες της στην εκδήλωση που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα του Ρεθύμνου, Ελευθερίου Βενιζέλου & Θερίσου, μία ημέρα πριν τα επίσημα εγκαίνια. Οι εταιρικοί πελάτες που θα επισκεφτούν το κατάστημα εκείνη τη μέρα θα βρουν εξαιρετικές τιμές και mood εγκαινίων και θα συμμετέχουν σε ενημερωτικό event για τα στρώματα και τα προϊόντα ύπνου. Επιπλέον θα υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για επόμενες αγορές κατόπιν συνεννόησης για τους όρους και τις προϋποθέσεις με το τμήμα Β2Β.

hxonews

Τα εγκαίνια των νέων καταστημάτων JYSK σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους των πόλεων αλλά και των ευρύτερων περιοχών να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές των εγκαινίων. Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού και κήπου αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές.

hxonews

Με προσφορές έως και 75%, δωρεάν μεταφορικά τις πρώτες τρεις ημέρες για όλο το νομό Ρεθύμνου και Λασιθίου, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις τα εγκαίνια των νέων καταστημάτων της JYSK στο Ρέθυμνο και στην Ιεράπετρα είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί! 

Εγκαίνια JYSK Ρεθύμνου και JYSK Ιεράπετρας, Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9 το πρωί. 

Να είστε εκεί!

hxonews
hxonews
hxonews

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη