Η Αγωνιστική Κίνηση Νεολαίας Ιεράπετρας για τον βανδαλισμό πανό και τον τραμπουκισμό σε μέλη της ΚΝΕ στην πόλη μας

6:50 μ.μ. - Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021
06:06 μ.μ. - Παρ, 04/50/2021
Image:  Η Αγωνιστική Κίνηση Νεολαίας Ιεράπετρας για τον βανδαλισμό πανό και τον τραμπουκισμό σε μέλη της ΚΝΕ στην πόλη μας

Η ανακοίνωση

Ενα χρόνο τώρα, βλέπουμε μια κυβέρνηση που αδυνατεί να διαχειριστεί στο ελάχιστο την πανδημία, είτε στο άμεσο αντίκτυπο το πρωτογενές σύστημα υγείας, είτε στο έμμεσο στις υλικές ανάγκες και προβλήματα του λαού. Αντ' αυτού βλέπουμε νομοθετήματα κομμένα και ραμμένα για τους έχοντες. Όπου έχοντες βλέπε κολλεγιάρχες, κλινικάρχες, μεγάλοι ξενοδοχιακοί όμιλοι κλπ κλπ.

Σε αυτή τη δεξιά κυβέρνηση η νεολαία της μετά από παντελή απουσία πανελλαδικά αλλά και σε τοπικό επίπεδο, επέλεξε να εμφανιστεί. Πως; Μέσω βανδαλισμού ενός πανό της ΚΝΕ και μάλιστα για ένα ελάσσον ζήτημα, ενώ ταυτόχρονα πριν λίγες μέρες πάρθηκε η οριστική απόφαση του κλεισίματος του τμήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη μας. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ όμως επέλεξε να δηλώσει παρούσα μέσω φραστικών επιθέσεων και βανδαλισμού ενός πανό για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Στεκόμαστε δίπλα στους συναγωνιστές της ΚΝΕ και δηλώνουμε ότι όπως παλιότερα ο κόσμος της Ιεράπετρας έδιωξε τις φασιστικές οργανώσεις από την πόλη, έτσι και τώρα θα διώξουμε τις (κρυφο-)φασιστικές αντιλήψεις και δράσεις, που στόχο πάντα είχαν όσους ,από το δικό τους μετερίζι, πάλευαν για τις ανάγκες των πολλών.

Είμαστε με τους νεολαίους, είμαστε με τους εργαζόμενους, είμαστε με τους πολλούς και όχι με τα "αφεντικά-επενδυτές" και τους κολαούζους τους

Αγωνιστική Κίνηση Νεολαίας Ιεράπετρας

Φωτό  Αρχείου