Γιορτή αποφοίτησης στο Λύκειο Μακρύ Γιαλού

5:09 μ.μ. - Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
05:06 μ.μ. - Δευ, 26/09/2017
Image: Γιορτή αποφοίτησης στο Λύκειο Μακρύ Γιαλού

Το Γενικό Λύκειο Μακρύ Γιαλού πραγματοποίησε, για πρώτη φορά, γιορτή αποφοίτησης την περασμένη Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του σχολείου με τη συμμετοχή των μαθητών, των οικογενειών τους αλλά και πλήθους κόσμου που μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού, Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Ιωάννης Τζιρβελάκης.
 
Οι απόφοιτοι παρέλαβαν τα απολυτήριά τους και αναμνηστικά δώρα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
 
Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε και ο αείμνηστος Μανώλης Αγγελάκης, Πρόεδρος της Κοινότητας Σταυροχωρίου όταν ιδρύθηκε το Γυμνάσιο Κουτσουρά. Για την προσωπικότητα, τη ζωή και την προσφορά του Μανώλη Αγγελάκη μίλησε ο Διευθυντής του Γυμνασίου Κουτσουρά, Γεώργιος Περαντώνης, ενώ η οικογένεια Αγγελάκη απένειμε βραβεία στους παρακάτω μαθητές και μαθήτριες με το μεγαλύτερο βαθμό απόλυσης : Υακίνθη Χατζάκη του Στυλιανού, Μαρία Τσομπανάκη του Στεφάνου, Γεώργιο Τζοβενάκη του Ιωάννη και Δέσποινα Σφυράκη του Εμμανουήλ.
 
Στη συνέχεια αποχαιρετήσαμε τους συναδέλφους Γιάννα Μπορμπουδάκη και Δημήτρη Κωστίνο, οι οποίοι υπηρέτησαν στο σχολείο για πολλά χρόνια προσφέροντας πολύτιμο έργο.
 
Ευχαριστούμε θερμά το συγκρότημα του Δημήτρη Παπαδάκη που πλαισίωσε μουσικά τη βραδιά.
 
Ευχαριστούμε, επίσης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο, Ιωάννη Τζιρβελάκη, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο μας.
 
Η Διευθύντρια, Δήμητρα Χαμηλάκη, και ο Σύλλογος Διδασκόντων