Γ. Πλακιωτάκης : Οι θέσεις του για Μουσικό Σχολείο - Νοσοκομείο - ΤΕΙ

11:20 π.μ. - Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017
11:02 π.μ. - Τρί, 14/20/2017
Image: Γ. Πλακιωτάκης : Οι θέσεις του για Μουσικό Σχολείο  - Νοσοκομείο  - ΤΕΙ

Συνέντευξη στον ΗΧΩ

Συνέντευξη  για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα   που αφορούν την τοπική κοινωνία και όχι μόνο παραχώρησε στον ΗΧΩ ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. και Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.  
Για το Νοσοκομείο τόνισε ότι τα προβλήματα στην Παθολογική κλινική  Ιεράπετρας ήταν γνωστά και από το καλοκαίρι θα έπρεπε να είχαν γίνει οι απαιτούμενες προκηρύξεις ιατρών ώστε εγκαίρως να καλυφθούν οι θέσεις  για να αποφευχθούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τους χειμερινούς μήνες.  Είπε ακόμη ότι γίνονται προκηρύξεις γιατρών στο Νομό όπως αυτή της ειδικότητας Ογκολόγου χωρίς να υπάρχει επιστημονική εισήγηση όταν μάλιστα οι ανάγκες σε βασικές κλινικές δεν έχουν καλυφθεί. 
Σε ότι αφορά το Μουσικό Γυμνάσιο είπε ότι είναι χρήσιμο και αναγκαίο ένα τέτοιο σχολείο στο Νομό που προάγει τον πολιτισμό και  το Υπουργείο Παιδείας είναι εκείνο που θα αποφασίσει τη χωροθέτηση. 
Τέλος για το ΤΕΙ και ερωτηθείς εάν γνωρίζει εάν θα συμπεριληφθεί το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στο νέο μηχανογραφικό  είπε ότι είναι θέμα της κυβέρνησης το τι θα αποφασίσει ωστόσο όμως επεσήμανε ότι θα έπρεπε να είχαν γίνει οι ενέργειες για τη λειτουργία του Τμήματος  Τεχνολόγων Τροφίμων που είχε συσταθεί με το Προεδρικό Διάταγμα ( ΠΔ 104/5-6-2013) και με προγραμματισμό να δεχτεί τους πρώτους εισακτέους το ακαδημαϊκό έτος 2015−2016.
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Πλακιωτάκη