Φρίκη στο Ηράκλειο: Μητέρα και πατριός κακοποιούσαν 4 ανήλικα κορίτσια με απίστευτα βασανιστήρια

8:28 π.μ. - Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022
08:05 π.μ. - Πέμ, 12/28/2022
Image: Φρίκη στο Ηράκλειο: Μητέρα και πατριός κακοποιούσαν 4 ανήλικα κορίτσια με απίστευτα βασανιστήρια

Την απόλυτη φρίκη βίωσαν τέσσερα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 17, 15, 10 και 8 ετών, στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε τα παιδιά εν γνώσει της μητέρας τους και μάλιστα πολλές φορές και μπροστά σε φίλους του.

Συγκλονιστικά είναι όσα έχουν καταθέσει για όσα έζησαν κοντά στη μητέρα τους στο σπίτι του εραστή της, σε χωριό του Ηρακλείου στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια της οικογένειας, ενώ σοκαριστικό είναι και το γράμμα που έγραψε η 17χρονη κόρη, στην παιδοψυχίατρο που τα παρακολουθούσε.

Μάλιστα, στο γράμμα, όπως αναφέρει το cretalive.gr, αποτυπώνεται και η απογοήτευση της ανήλικης για τον λόγο που η «μαμά» (βάζει τη λέξη σε εισαγωγικά) τους δεν αντέδρασε και δεν τις προστάτευσε.

Τα παιδιά, τουλάχιστον τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια, μιλούν για ξυλοδαρμούς με σφαλιάρες στο πρόσωπο και ματωμένες μύτες.

Αναφέρουν ότι ο 59χρονος τις εξανάγκαζε να τις πλένει γυμνές μπροστά σε δύο φίλους του αλλά και ενώπιον της μητέρας τους. Τις κλείδωνε για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς νερό και φαγητό, με ένα δοχείο για να κάνουν την ανάγκη τους, τις τρομοκρατούσε για να παριστάνουν τις χαρούμενες. Εναπόθετε κόπρανα σε πιάτο και απειλούσε να τα ταΐσει στη μικρότερη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την μητέρα και τον 59χρονο σύντροφό της, να κρίνονται ένοχοι.

Οι εξηγήσεις του ζευγαριού δεν έπεισαν το δικαστήριο που επέβαλε στην μητέρα ποινή φυλάκισης 7 ετών και 5 μηνών και στον σύντροφό της 8,5 έτη.

Η έφεση, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη, οπότε το ζευγάρι κρατήθηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.