Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης διήμερη περιοδεία από σήμερα στην Κρήτη

9:16 π.μ. - Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019
09:01 π.μ. - Πέμ, 03/16/2019
Image: Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης διήμερη περιοδεία από σήμερα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να παραβρεθεί στην αποψινή εκδήλωση, στις 8 το βράδυ, για την κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΙΝ.ΑΛ.
 
Με έναυσμα την παρουσία της εδώ για την εκδήλωση, η κ. Γεννηματά θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία, στο πλαίσιο της οποίας θα έχει μπαράζ επαφών, συναντήσεων αλλά και συσκέψεων.
 
Τη Φώφη Γεννηματά θα συνοδεύει μάλιστα στην περιοδεία της εδώ ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης.
 
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς μέλη, φίλους του ΚΙΝ.ΑΛ. και πολίτες να δώσουν το “παρών” στην αποψινή κοπή της πίτας, στο κέντρο “Ολυμπία Παλλάς” στα Ληνοπεράματα.
 
Στην ίδια ανακοίνωση παρατίθεται και το επίσημο πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, που έχει ως εξής:
 
 
* Σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου: 
- Στις 3 το μεσημέρι σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης. 
- Στις 9:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην εκδήλωση της Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής (“Olympia Palace”).
 
 
* Αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου: 
- Στις 10 το πρωί επίσκεψη στα Ανώγεια. 
- Στις 12:30 το μεσημέρι επίσκεψη στο Μπαλί Μυλοποτάμου.
 
 
neakriti.gr