Φερτά υλικά και πέτρες στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ιεράπετρας – Δείτε αναλυτικά

8:30 π.μ. - Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021
08:10 π.μ. - Παρ, 15/30/2021
Image: Φερτά υλικά και πέτρες στο οδικό δίκτυο του Δήμου  Ιεράπετρας – Δείτε αναλυτικά

Επί ποδός οι υπηρεσίες του δήμου για την απομάκρυνση φερτών υλικών από δρόμους και φρεάτια

Αρκετά προβλήματα στο οδικό δίκτυο προκάλεσε η βροχή που εκδηλώθηκε τις νυχτερινές ώρες στον Δήμο Ιεράπετρας. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, υπεύθυνη σε θέματα πολιτικής προστασίας κα Μαρία Ρουμελιωτάκη προβλήματα από φερτά υλικά και πέτρες που παρασύρθηκαν από τα βρόχινα νερά υπάρχουν, στο Κάτω Χωριό κοντά στα Παπαδιανά, στον δρόμο Ιεράπετρα - Καλαμαύκα στο ύψος της ταβέρνας Γιαννάκου, στον δρόμο Μύρτος - Τέρτσα στη θέση Βάτος. Επίσης σε κάποιους δρόμους στο Κεντρί.

Επιπλέον προβλήματα υπάρχουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο για τα οποία ενημερώνεται η Αντιπεριφέρεια που έχει την αρμοδιότητα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον δρόμο στο χωριό Μύθοι, στον Νέο Μύρτος στη θέση Νέο Τρουλί και σε κάποια σημεία στο Καβούσι.

Στην Παχειά Άμμο, κεραυνός που έπεσε σε γιαπί, είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν τα μπαλκόνια. Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό.

Η κα αντιδήμαρχος συνέστησε προσοχή στους οδηγούς και τους πολίτες για την αποφυγή ατυχήματος. Ανέφερε ακόμα ότι είναι επί ποδός οι υπηρεσίες του δήμου για την απομάκρυνση φερτών υλικών από δρόμους και φρεάτια και παρεμβαίνουν όπου αλλού χρειαστεί.

φωτογραφεία αρχείου