"Ευχαριστώ" από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ

9:30 π.μ. - Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023
09:06 π.μ. - Τετ, 28/30/2023
Image: "Ευχαριστώ" από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ

"Ευχαριστούμε και Προχωράμε μαζί"

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής του Νομού Λασιθίου, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης για τη βοήθειά τους, τους υποψήφιους Βουλευτές μας για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν και γενικά όλους τους Λασιθιώτες για τη στήριξη τους στις τελευταίες Εθνικές εκλογές.

Ένα μεγάλο, ιδιαίτερο και ειλικρινές ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά στους 10.093 πολίτες του Λασιθίου που πίστεψαν και ανέβασαν ψηλά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι μας.

Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής αναδείχθηκε ξανά δεύτερη δύναμη στο Νομό μας αυξάνοντας την εκλογική του δύναμη και σε ψήφους (854 περισσότερους) και σε ποσοστά (+4,10 %) παρά τη μείωση της συμμετοχής κατά 6,64%, την ίδια στιγμή που η Νέα Δημοκρατία είχε πτώση 1515 ψήφους και ο Σύριζα 1897 ψήφους.

Οι συμπολίτες μας επικύρωσαν πανηγυρικά τη κατάκτηση της δεύτερης Κοινοβουλευτικής Έδρας στο Νομό μας στην άξια υποψήφια μας Κατερίνα Σπυριδακη και εκλέγεται Βουλευτής Λασιθίου εκπροσωπώντας τη Δημοκρατική Παράταξη.

Η μακρά προεκλογική περίοδος τελείωσε, όμως η πορεία ανόδου της δημοκρατικής παράταξης θα συνεχιστεί! Το ΠΑΣΟΚ ανανεώνεται, δυναμώνει και εκφράζει τις αγωνίες της κοινωνίας. Θα είναι μια υπεύθυνη, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση απέναντι σε πολιτικές που θίγουν την κοινωνία και τους πολίτες.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το μέλλον που αξίζει στους πολίτες και στη χώρα μας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια σύνδεσης του κινήματος με την κοινωνία, να αναδείξουμε τις προτάσεις μας και να δώσουμε προοπτική στη νέα γενιά.

Επιζητούμε να δημιουργήσουμε ένα ρεύμα κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας και θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια. Το ΠΑΣΟΚ κινείται ανοδικά σε ένα δρόμο που θα το καταστήσει πρωταγωνιστική δύναμη στην πολιτική ζωή του τόπου.

Είμαστε εδώ, μαζί, για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική πρόταση για τους πολίτες και το Λασίθι.