Εσπερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών στην Ιεράπετρα

7:38 π.μ. - Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021
07:11 π.μ. - Πέμ, 18/38/2021
Image: Εσπερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών στην Ιεράπετρα

Την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο Φύλων σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών, σας προσκαλούν στην εσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, Δημοκρατίας 31.

Την Εσπερίδα θα εκπροσωπήσουν με εισηγήσεις:

• Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Στήριξης «Η ΑΡΩΓΗ», Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Λασιθίου, με ομιλήτρια την κ. Κατερίνα Ξωμεριτάκη, ψυχολόγος, με θέμα «Το ψυχολογικό Προφίλ θύματος και δράστη».

• Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου με ομιλήτρια την κ. Γερακάκη Ελένη, Κοινωνική Επιστήμονας, Ειδικός Ψυχικής Υγείας, με θέμα

«Στη Βία …Η Σιωπή ΔΕΝ είναι Χρυσός».

• Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου/Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας. Ομιλητής ο Υπαστυνόμος κ. Νικόλαος Τζουμάκας, Αξιωματικός του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, με θέμα «Ο ρόλος της Αστυνομίας σε αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας».

• Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου. Ομιλητής ο κ. Εμμ. Καλαϊτζάκης, Δικηγόρος, Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου με θέμα «Το Νομοθετικό πλαίσιο στα εγκλήματα ενδοοικογενειακής Βίας».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση των ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

hxonews