Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στις Κοινότητες Σχινοκαψάλων, Ορεινού και Αγίου Στεφάνου

7:36 π.μ. - Τρίτη, 12 Μαΐου 2020
07:05 π.μ. - Τρί, 12/36/2020
Image: Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στις Κοινότητες Σχινοκαψάλων, Ορεινού και Αγίου Στεφάνου

Προκειμένου να ενημερωθεί από τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται στις περιοχές

Τις κοινότητες Σχινοκαψάλων, Ορεινού και Αγ. Στεφάνου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, προκειμένου να ενημερωθεί από τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται στις περιοχές.

hxonews

Στη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των κοινοτήτων, αναπλάσεις που δρομολογούνται και υλοποιούνται, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας κ.α..

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα δίπλα στις Κοινότητες, προσπαθώντας να ικανοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ανάγκες των κατοίκων.

hxonews

Ενημέρωσα τους Προέδρους για μια σειρά μελετών που είναι σε φάση ωρίμανσης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ παράλληλα ενημερώθηκα για τις στοχευμένες παρεμβάσεις που υλοποιούνται μέσω της παγίας οι οποίες θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της κοινότητας Σχινοκαψάλων κ. Πιτροπάκη Μιχάλη, της κοινότητας Ορεινού κ. Κουρμουλάκη Εμμανουήλ και της κοινότητας Αγίου Στεφάνου κ. Τσαμπανάκη Εμμανουήλ για την άψογη συνεργασία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν καθημερινά για τα προβλήματα του τόπου τους».