Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στην κοινότητα της Ρίζας

12:48 μ.μ. - Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022
12:06 μ.μ. - Πέμ, 23/48/2022
Image: Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στην κοινότητα της Ρίζας

Συνεχίζονται τα έργα με αμείωτους ρυθμούς

Την Κοινότητα της Ρίζας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, τον Ειδικό Συνεργάτη, Μηχανικό Δομικών έργων, κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη, καθώς και από τον Προϊστάμενο της Δ.Υ.Α.Α. κ. Μιχαήλ Καβουσανό και από τον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Κοινότητα.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας της Ρίζας, κ. Μανώλης Αλεξάκης, ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις ανάγκες της Κοινότητας και για τα τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας και ακολούθως επισκέφτηκαν σημεία που χρήζουν παρεμβάσεων.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, στη συνέχεια, δήλωσε τα εξής:

«Μετά την κατασκευή μιας νέας δεξαμενής άρδευσης 500 κυβικών και την ανέγερση ενός νέου κτιρίου κοινοτικού καταστήματος, η προσπάθεια μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο η Κοινότητα της Ρίζας.

Έργα οδοποιίας, ηλεκτροφωτισμού και άρδευσης είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων και εξυπηρετώντας τις ανάγκες τους, ενώ παράλληλα προχωράμε και στον πλήρη εξοπλισμό του κοινοτικού καταστήματος, το οποίο σύντομα θα παραδοθεί προς χρήση στους πολίτες.

Επιδίωξή μας ως Δημοτική Αρχή είναι να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα να υλοποιούμε έργα που στοχεύουν στην ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της κοινότητας Ρίζας, κ. Μανώλη Αλεξάκη, για την εξαιρετική συνεργασία».