Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας

2:50 μ.μ. - Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021
02:12 μ.μ. - Πέμ, 23/50/2021
Image: Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, επισκέφτηκε, το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, επισκέφτηκαν, το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευάγγελος Μπινιχάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Ασπραδάκης, Χρύσα Χατζημαρκάκη, Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης, Μαρία Ρουμελιωτάκη και Νεκτάριος Παπαδάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αφού αντάλλαξαν ευχές και δώρα για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συζήτησαν για τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού, τη συνεργασία Εκκλησίας και Δήμου Ιεράπετρας αναφορικά με την πορεία της πραγματοποίησης έργων κοινού ενδιαφέροντος, για μελέτες και έργα που υλοποιεί ο Δήμος Ιεράπετρας καθώς και για το κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο της Μητρόπολης.

hxonews

Ο κος Καλαντζάκης δήλωσε: «Δήμος και Μητρόπολη είμαστε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Ιεράπετρας και εργαζόμαστε εντατικά προς αυτήν την κατεύθυνση Η άριστη συνεργασία, η σύμπνοια απόψεων μεταξύ μας και η κοινή προσπάθεια μόνο θετικά αποτελέσματα στην υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μπορεί να φέρει.

Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, για τη συνάντηση και τη συνεργασία και εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά».