Έπιασαν τον διακινητή των κοριτσιών στο λιμάνι του Ηρακλείου

1:56 μ.μ. - Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
01:05 μ.μ. - Τρί, 16/56/2017
Image: Έπιασαν τον διακινητή των κοριτσιών στο λιμάνι του Ηρακλείου

Λαβράκι έβγαλε για μία ακόμη φορά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηράκλειου στελέχη του οποίου νωρίς το πρωί, φόρεσαν χειροπέδες σε έναν 54χρονο άνδρα από τη Συρία ο οποίος θα "έσπρωχνε" στο εξωτερικό δύο ανήλικες ομοεθνείς του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος Σύρος μαζί με τα ανήλικα κορίτσια, είχαν περάσει στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας και από την περιοχή του Έβρου, ξεκίνησαν το ταξίδι για την Κρήτη. Από Θεσσαλονίκη Αθήνα και από Αθήνα σήμερα το πρωί στο Λιμάνι του Ηρακλείου. Αυτό ήταν όπως φαίνεται το δρομολόγιο των τριών ατόμων το οποίο όμως τελείωσε άδοξα.
 
Δυστυχώς για εκείνον αλλά και για τις ανήλικες κοπέλες (17 και 17,5 ετών), τα στελέχη της Ασφάλειας του ΚΛΗ που εδώ και καιρό δεν αφήνουν τίποτα να περάσει χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και ξεκίνησαν αμέσως τους ελέγχους.
 
Κατά τη διάρκεια αυτών, ο 54χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του εκτός από 13 πακέτα λαθραία τσιγάρα, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά και ένα γνήσιο το οποίο όμως δεν είχε πάνω τη δική του φωτογραφία.
 
Όπως προέκυψε, ο 54χρονος έφερε τις ανήλικες μέχρι εδώ και στη συνέχεια θα τις βοηθούσε να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό την Βιέννη της Αυστρίας.
 
Το ταξίδι όμως και για τους τρεις σταμάτησε στο λιμάνι καθώς τόσο οι ανήλικες όσο και ο 54χρονος συνελήφθησαν. Μάλιστα, ο 54χρονος συνελήφθη για διακίνηση καθώς και για κατοχή αλλά και χρήση πλαστών εγγράφων. Και οι τρεις κρατούνται και την Τρίτη θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. 
 
Γιώργος Ι. Παπαδάκης
Πηγή: ekriti.gr