Έπεσαν οι υπογραφές για την υλοποίηση του Open mall στην Ιεράπετρα

5:00 μ.μ. - Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
05:04 μ.μ. - Πέμ, 12/00/2018
Image: Έπεσαν οι υπογραφές για την υλοποίηση του Open mall στην Ιεράπετρα

Νέες δυνατότητες ανάπτυξης στους εμπορικούς δρόμους της πόλης

Υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες η προγραμματική συνεργασία για την υλοποίηση του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ιεράπετρας» μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη.
 
Πρόκειται για την αμοιβαία συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας και του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας στο πλαίσιο της οργάνωσης της διαχείρισης του έργου του Open Mall και τον καθορισμό των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων των Συνεργαζόμενων Φορέων.
 
Ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, δήλωσε: 
 
«Προχωράμε με ταχείς ρυθμούς τις διαδικασίες για τη δημιουργία του Open Mall στην Ιεράπετρα.  
 
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο μεγάλου αναπτυξιακού χαρακτήρα που θα ενισχύσει την τοπική αγορά προσελκύοντας δημότες και επισκέπτες και επιπλέον θα αναβαθμίσει την πόλη της Ιεράπετρας λειτουργικά και αισθητικά καθώς συμπεριλαμβάνει και έργα ανάπλασης. 
 
Συνεργαζόμενοι με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιεράπετρας θέτουμε κοινό στόχο τη στήριξη και την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση σημειώνονται διαρκώς βήματα προόδου προσφέροντας νέες δυνατότητες ανάπτυξης στην Ιεράπετρα.»