Έως 15 Μαΐου αιτήσεις για προσλήψεις εποχικού προσωπικού στην Π.Υ. Ιεράπετρας

10:26 π.μ. - Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019
10:08 π.μ. - Δευ, 05/26/2019
Image: Έως 15 Μαΐου αιτήσεις για προσλήψεις εποχικού προσωπικού στην Π.Υ. Ιεράπετρας

Προβλέπονται οκτώ θέσεις πυροσβεστών στην Ιεράπετρα και δυο στη Σητεία

Δράσεις ενημέρωσης για την πρόληψη πυρκαγιών υλοποιούνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας με έντυπο υλικό που διατίθεται στα χωριά και άλλα σημεία του δήμου για την ενημέρωση των πολιτών. (Δείτε την προκήρυξη)

Επίσης στο πλαίσιο της πρόληψης, αυτή τη φορά για σεισμό και τσουνάμι διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση στις 11 Μαϊου στις 8.00 το βράδυ στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη με ομιλητή τoν Γεράσιμο Παπαδόπουλο , σεισμολόγο , πρόεδρος συστήματος προειδοποίησης για τσουνάμι , UNESCO.
 
Για τις παραπάνω δράσεις μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο υποδιοικητής της Π.Υ. Ιεράπετρας, επιπυραγός  κ. Μανώλης Ροβυθάκης καλώντας τους πολίτες αφενός μεν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ανάβουν φωτιά στην ύπαιθρο  καθώς εξάλλου πέρα από την επικινδυνότητα πρόκλησης πυρκαγιάς , τα πρόστιμα είναι μεγάλα. Αφετέρου δε να παραβρεθούν στην εκδήλωση  του Σαββάτου προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόληψη σεισμού και τσουνάμι.

Τέλος ανέφερε πως αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη η διαδικασία αιτήσεων για την πρόσληψη Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  στο πλαίσιο των 962 προσλήψεων που θα γίνουν πανελλαδικά. Στην Ιεράπετρα θα προσληφθούν 8 άτομα και στη Σητεία 2. Οι αιτήσεις γίνονται στα γραφεία της Π.Υ. Ιεράπετρας εως τις 15 Μαΐου.