Ένταση και φραστικές επιθέσεις στην κινητοποίηση για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

1:31 μ.μ. - Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022
01:09 μ.μ. - Δευ, 05/31/2022
Image: Ένταση και  φραστικές επιθέσεις στην κινητοποίηση   για το Νοσοκομείο  Ιεράπετρας

Δείτε όλα όσα έγιναν μέσα από εικόνες και βίντεο

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας διεκδικώντας λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν τα οποία σύμφωνα με τους εργαζόμενους εάν δεν λυθούν, το Νοσοκομείο, οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε κλείσιμο.

hxonews

Έκαναν λόγο για ελλιπές ιατρικό και λοιπό προσωπικό, για ανεπαρκή Διοίκηση αλλά και αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντι στα αιτήματα που έχουν κατατεθεί διαχρονικά για την ενίσχυση του Νοσοκομείου. Μίλησαν για καταστάσεις που οδηγούν εργαζόμενους σε παραίτηση κάνοντας στο σημείο προσωπική φραστική επίθεση στον Αναπληρωτή Διοικητή για τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί και συμπεριφέρεται απέναντι στο προσωπικό. Χαρακτηρίζοντάς τον ως ανεπιθύμητο.

hxonews

Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι έχουν βάλει πλάτη για να λειτουργεί το Νοσοκομείο επισημαίνοντας ότι ξεκινάνε τον αγώνα ώστε επιτέλους να «αναπνεύσει» και να δοθεί «οξυγόνο» στο Νοσοκομείο

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κ.α. Στη συνέχεια , παρουσία και στης αστυνομίας, επιχειρήθηκε να γίνει συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Εμμ. Καλλιονάκη στον οποίο επιτέθηκαν φραστικά.

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews