Εκρηκτική εμφάνιση από την Αναγέννηση στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος

7:18 π.μ. - Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
07:10 π.μ. - Δευ, 19/18/2020
Image: Εκρηκτική εμφάνιση από την Αναγέννηση στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος

Βροχή τα γκολ από τα Λιοντάρια μέσα στον Αλμυρό !

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 0-6

Σκόρερ: Πυθαρούλης Στέλιος ( 26'), Κωτσοβός ( 29'), 2 Iloka ( 37', 60'), Ζαμπετάκης Νίκος ( 64') , Λαθούρης ( 72')

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα μας. Σωστά διαβασμένη και άρτια οργανωμένη, η Αναγέννηση πήρε εύκολα τη νίκη μέσα στο γήπεδο του Αλμυρού με σκορ 1-6 και με μια καταπληκτική εμφάνιση. Με όλες τις γραμμές της να δουλεύουν άψογα, με τους παίκτες να συνεργάζονται άριστα μεταξύ τους και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, τα Λιοντάρια πήραν τους τρεις βαθμούς που ήθελαν, χωρίς να αφήσουν τον Αλμυρό ούτε για μια στιγμή να έχει ελπίδες για καλύτερο σκορ.

Από το 1ο λεπτό η ομάδα μας έδειξε το μέταλλο που διαθέτει, έδειξε ποιος θα είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, χάνοντας ευκαιρίες για γκολ απο τα πρώτα λεπτά. Το 1ο γκολ ήρθε στο 26΄ από τον νεαρό Στέλιο Πυθαρούλη, δύο λεπτά μετά ο Κωτσοβός έκανε το 0-2 και στη συνέχεια ο Iloka στο 37΄και στο 60΄έβαλε τα δύο επόμενα γκολ. Ο Ζαμπετάκης ακολούθησε με ένα γκολ στο 64' με άψογη εκτέλεση φάουλ και ο κύκλος των τερμάτων έκλεισε με τον Λαθούρη να διαμορφώνει το τελικό σκορ με το 6ο γκολ.

Μια εκρηκτική εμφάνιση της ομάδας μας, που πήρε τα συγχαρήτηρια από όλους τους παρευρισκόμενους και από την γηπεδούχο ομάδα. Τα δικά μας παιδιά , οι δικοί μας αθλητές έκαναν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και την αίσθηση σε όλους , ότι θα πρωταγωνιστήσουν στα κρητικά γήπεδα.

Ο προπονητής κ. Κώστας Δεδελετάκης , φανερά χαρούμενος ,αλλά και γεμάτος συγκίνηση, στις δηλώσεις του, αφιέρωσε τη νίκη αυτή στον εκλιπών Γιάννη Γκλώτσο, πατέρα του τερματοφύλακά μας Δημήτρη , που έφυγε ξαφνικά πρίν λίγες μέρες, με τον Δημήτρη να είναι άξιος θαυμασμού και σεβασμού, γιατί παρά τις δύσκολες στιγμές και την ψυχική του οδύνη, έφτασε σήμερα από το νησί του, αμέσως μετά την κηδεία του αγαπημένου του πατέρα.

"Δημήτρη σε ευχαριστούμε πολύ,είμαστε σίγουροι ότι οι δύο σου άγγελοι εκεί ψηλά ,σήμερα θα χαμογελούν λίγο πιο πολύ και θα σε καμαρώνουν"

Σύσσωμο το ΔΣ και ο πρόεδρος προσωπικά , ευχαριστεί το προπονητικό team και τους παίκτες για την τέλεια εμφάνιση της ομάδας, με τους παίκτες να είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο.

" Περαστικά και καλή ανάρρωση στον Ζαμπετάκη Νίκο για τον τραυματισμό του"

Σύνθεση : Γκλώτσος, Μαστοράκης, Χατζάκης, Λιοντάκης, Ζαμπετάκης, Πυθαρούλης, Iloka, Amir Nasch, Κωτσοβός, Μερκούρης, Λαθούρης.

Χρυσοφάκης ( 80' αλλαγή Ζαμπετάκης), Στογιάννι ( 90' Πυθαρούλης)