Εκλογές ΚΙΝΑΛ – 3 κάλπες στην Ιεράπετρα από 2 σε Άγιο Νικόλαο και Σητεία και 1 στο Οροπέδιο

9:23 π.μ. - Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021
09:11 π.μ. - Πέμ, 25/23/2021
Image: Εκλογές  ΚΙΝΑΛ – 3 κάλπες στην Ιεράπετρα από 2 σε Άγιο Νικόλαο και Σητεία και 1 στο Οροπέδιο

Τι δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο Γιώργος Μπελούκας υπεύθυνος της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ στον νομό Λασιθίου

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες προετοιμασίας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ που θα διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέου προέδρου. Ο κ. Γιώργος Μπελούκας υπεύθυνος της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ στον νομό Λασιθίου μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι έχουν επισκεφθεί τον νομό, εκτός από τον κ. Ν. Ανδρουλάκη ο οποίος αναμένεται να κάνει το κλείσιμο της περιοδείας του στο Λασίθι.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τη βάση, υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα και ο κόσμος ρωτά για το πως μπορεί να ψηφίσει. Οι ενδιαφερόμενοι θ απρέπει να γνωρίζουν οτι όποιος έρθει να ψηφίσει και δεν είναι μέλος και φίλος, θα εγγράφεται κανονικά, θα πληρώνει 3 ευρώ για συνδρομή και θα κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του ΚΙΝΑΛ και ότι συμφωνεί με όλες τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ. Κάλπες θα στηθούν σε όλους τους Καλλικρατικούς δήμους του νομού και πιο συγκεκριμένα 3 κάλπες στην Ιεράπετρα, από 2 σε Άγιο Νικόλαο και Σητεία και 1 στο Οροπέδιο Λασιθίου. Θα υπάρχουν εφορευτικές επιτροπές που έχουν πιστοποιηθεί και έχουν εγκριθεί από την επιτροπή δεοντολογίας για τις εκλογές, ανέφερε.

Κλείνοντας τόνισε ότι το κλίμα στον νομό είναι πολύ καλό, υπάρχει μια καλή ενότητα και πιστεύουν ότι αυτό θα υπάρχει και την επόμενη μέρα . Στόχος, μεταξύ άλλων, μέσα από τις θέσεις και τις απόψεις τους να κάνουν μια σωστή αντιπολίτευση.