Εισαγγελέας για Μιχάλη Λεμπιδάκη: Μπορεί να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία

11:39 π.μ. - Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019
11:01 π.μ. - Δευ, 28/39/2019
Image: Εισαγγελέας για Μιχάλη Λεμπιδάκη: Μπορεί να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία

Νέες εξελίξεις στη διάρκεια της δίκης του αιώνα

Στο ενδεχόμενο ο Μιχαλης Λεμπιδάκης να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία αναφέρθηκε στην αγόρευση της η Εισαγγελέας προβαίνοντας ταυτόχρονα και σε μια σοβαρή αποκάλυψη για το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η οικογένεια του. 
 
Όπως επισήμανε η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με άκρως επικίνδυνους κακοποιούς, είτε αυτοί κάθονται στο εδώλιο είτε όχι. Και αυτό γιατί όπως ανέφερε οι μάρτυρες δεν αναγνωρίζουν κανένα από τους σημερινούς κατηγορούμενους ως κάποιον από τους δράστες της αρπαγής που εκτυλίχθηκε μπροστά τους.
 
Συγκεκριμένα, επικαλούμενη τις μαρτυρίες των δυο ανθρώπων με φόντο το σκηνικό της αρπαγής του Κρητικού επιχειρηματία οι οποίοι έχουν περιγράψει δυο απαγωγείς χωρίς κουκούλα, επεσήμανε ότι ο Μιχάλης Λεμπιδακης είδε τα πρόσωπα των απαγωγέων όμως αρνείται να τα περιγράψει.
 
''Η υπόθεση θα μπει στο αρχείο"
 
«Το αφήνω ανοικτό- να παραπεμφθεί για ψευδορκία - όμως κρίνοντας ότι τελεί υπό το καθεστώς φόβου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο», όπως ανέφερε.
 
Δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του γιου του
 
Η Εισαγγελέας αναφέρθηκε στη σοβαρή δολιοφθορά που διαπιστώθηκε στο αυτοκίνητο του γιου του Κρητικού επιχειρηματία και συγκεκριμένα στα Ψαλίδια, υπόθεση που δεν έχει εξιχνιαστεί ακόμη.
 
 
neakriti.gr