Είναι επίσημο: Κάρολος και Καμίλα έρχονται στην Κρήτη

7:16 μ.μ. - Κυριακή, 15 Απριλίου 2018
07:04 μ.μ. - Κυρ, 15/16/2018
Image: Είναι επίσημο: Κάρολος και Καμίλα έρχονται στην Κρήτη

Είναι πλέον επίσημη η επίσκεψη στην Ελλάδα, καθώς ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης δημοσιοποίησαν το πρόγραμμά τους και έστειλαν μήνυμα μέσω Twitter

 
 Το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας καταφθάνει στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, ενώ στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται και επίσκεψη στην Κρήτη.   
 
Μέσω Twitter, Κάρολος και Καμίλα έστειλαν μήνυμα στην Ελλάδα. Στο tweet του «Clarence House» (η βασιλική οικία στο Λονδίνο), έχουν αναρτηθεί δυο φωτογραφίες από την Ελλάδα (μια με το θωρηκτό «Αβέρωφ» και άλλη μια με το ανάκτορο της Κνωσού ) και συνοδεύονται από το εξής μήνυμα:   
«Η επίσκεψη στην Ελλάδα θα είναι μια γιορτή για την μακρά συνεργασία με την Ελλάδα σε ναυτικό και στρατιωτικό επίπεδο, αλλά και για την νέα ευκαιρία για συνεργασία στην εκπαίδευση και στον τομέα της φιλανθρωπίας».

 
Το πριγκιπικό ζεύγος θα φτάσει αρχικά στην Αθήνα. Η επίσκεψη ολοκληρώνεται στις 11 Μάιου με επίσκεψη στη Κρήτη. Κάρολος και Καμίλα θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, ενώ η Καμίλα θα δώσει «το παρών» και σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά οικογένειες μεταναστών. 


ekriti.gr