Εξιτήριο για τον Αλέξη Μεταξάκη - Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα για την περιπέτεια του παιδιού του

9:39 π.μ. - Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021
09:05 π.μ. - Πέμ, 20/39/2021
Image: Εξιτήριο για τον Αλέξη Μεταξάκη - Συγκλονίζει η περιγραφή του  πατέρα για την περιπέτεια του παιδιού του

Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τον κόσμο και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας

Εξιτήριο πήρε ο 35χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης από την Ιεράπετρα Κρήτης που υπέστει δυο θρομβώσεις λίγες ημέρες μετά που είχε κάνει το εμβόλιο της Astrazeneca. Ο 35χρονος που πέρασε πολύ δύσκολες ώρες με κίνδυνο ακόμα και για την ίδια του τη ζωή, όλο αυτό το διάστημα υποβαλλόταν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελικά οι θρομβώσεις συνδέονται με τον εμβολιασμό.

Ο κ. Νίκος πατέρας του Αλέξανδρου μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις ώρες αγωνίας που πέρασαν όλες αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο, ο κίνδυνος να χάσει το παιδί το πόδι του ακόμα και τη ζωή του. Από τις εξετάσεις προκύπτει ότι η θρόμβωση στο πόδι σχετίζεται με το εμβόλιο ενώ για την καρωτίδα αναμένονται τα αποτελέσματα. "Πήγα και γύρισα στην κόλαση και τον Παράδεισο τρεις φορές. Μετά από όλα αυτά, που δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν με λόγια, είμαστε πλέον χαρούμενοι που βγήκε υγιής και όλες οι πληγές θα επουλωθούν σιγά σιγά, ανέφερε ο κ. Νίκος.

Περιέγραψε στη συνέχεια τα όσα βίωσαν εξ αρχής από τότε που ο Αλέξανδρος άρχισε να μην αισθάνεται καλά, να παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα, την κρίσιμη παρέμβαση της φαρμακοποιού που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί έπαιζαν με τα λεπτά, με τα δευτερόλεπτα. Ο κίνδυνος να χάσει το πόδι του ήταν υπαρκτός και η ζωή του ήταν γενικά σε κίνδυνο. Το θαύμα όμως έγινε. Όταν όμως παρουσιάστηκε η δεύτερη θρόμβωση τότε πραγματικά και εμείς και το ίδιο το παιδί απογοητεύτηκαμε. Η ανησυχία ήταν πολύ μεγάλη. Όπως και η ψυχική δύναμη που επέδειξε ο Αλέξης και αντιμετώπισε όλο αυτό που πέρασε. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την μεγάλη αγκαλιά του που μας έδινε δύναμη, ευχαριστούμε τους γιατρούς και όλους όσοι μας στάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.