Δυο νέα ζιζανιοκτόνα ανακοίνωσε στην Agrotica η Bayer Ελλάς

8:31 π.μ. - Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018
08:07 π.μ. - Δευ, 02/31/2018
Image: Δυο νέα ζιζανιοκτόνα ανακοίνωσε στην Agrotica η Bayer Ελλάς

Το λανσάρισμα δύο νέων ζιζανιοκτόνων, του Cossack Star και του Atlantis Flex ανακοίνωσε στο πλαίσιο της 27ης Agrotica ο Γενικός Διευθυντής του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, Απόστολος Κλοντζάρης

Πρόκειται για δύο προϊόντα στα οποία, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ενσωματώνονται δύο καινοτόμες δραστικές ουσίες, οι οποίες παρέχουν υπολειμματική διάρκεια δράσης.
 
Παράλληλα ο κ. Κλοντζάρης υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη δέσμευση του γερμανικού κολοσσού – με πάνω από 60 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα – να στηρίξει τον Έλληνα παραγωγό και καταναλωτή.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
 
«Με μια σειρά νέων καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων φυτοπροστασίας, αλλά και με κορυφαίες προτάσεις στον τομέα των σπόρων, η Bayer Ελλάς βάζει σταθερά τον Έλληνα παραγωγό στο επίκεντρο των εργασιών της. 
 
Τη συνεχιζόμενη δέσμευση του Γερμανικού κολοσσού – με πάνω από 60 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα – να στηρίξει τον Έλληνα παραγωγό και καταναλωτή υπογράμμισε ο κ. Απόστολος Κλοντζάρης, Γενικός Διευθυντής του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer  από την 27η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica που έλαβε χώρα από 1 – 4 Φεβρουαρίου στη HELEXPO της Θεσσαλονίκης.
 
O Tομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παραγωγού με καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα φυτοπροστασίας και κορυφαίες προτάσεις στον τομέα των σπόρων.  
 
Η Bayer φιλοδοξεί να βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον στην ελληνική γεωργία, εστιάζοντας ακόμη περισσότερο στις ιδιαίτερες ανάγκες του παραγωγού για μεγιστοποίηση της απόδοσης και της ποιότητας της παραγωγής του, καθώς και της επίτευξης μεγαλύτερων εξαγωγών προς τις αγορές υψηλής προστιθέμενης αξίας. 
 
Επιπλέον, για τη Bayer η αειφορία αποτελεί ένα σαφή στόχο της εμπορικής στρατηγικής της. Μαζί με τους συνεργάτες της αναζητά τρόπους να ενισχύσει τις βιώσιμες πρακτικές στην αγροτική παραγωγή, οδηγώντας την ελληνική γεωργία σε ένα δρόμο κοινωνικά υπεύθυνο, περιβαλλοντολογικά φιλικό αλλά και οικονομικά βιώσιμο για τους Έλληνες παραγωγούς. 
 
Για την ομάδα της Bayer, η περαιτέρω  ενδυνάμωση της εταιρείας στο προσεχές μέλλον, αυξάνει ακόμα περισσότερο την ευθύνη και τη δέσμευση της προς την κατεύθυνση της αειφόρου γεωργίας.  
 
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης κ. Απόστολος Κλοντζάρης δήλωσε:
 
«Οι ανάγκες του Έλληνα παραγωγού δεν σταματούν στο χωράφι. Η πρόσβασή σε ελκυστικές αγορές, η ιχνηλασιμότητα και η υψηλή εμπορευσιμότητα της παραγωγής του είναι μια συνεχής πρόκληση. Και σε αυτό το πεδίο, η τεχνολογία έρχεται να προσφέρει προσιτές λύσεις, ενδυναμώνοντας έτσι και παραγωγούς μικρότερης κλίμακας.
 
Η ομάδα της Bayer έχει δεσμευτεί για την ουσιαστική συμβολή της στη συνεχή προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή του Έλληνα αγρότη. Πρόθεσή της είναι να παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία μέσα από το πιο καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών, την ανάπτυξη των ψηφιακών εφαρμογών, αλλά και την ενίσχυση των συνεργασιών σε ιδιωτικό και δημόσιο επίπεδο, ώστε να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο όλο το φάσμα των αναγκών των συνεργατών μας και του Έλληνα παραγωγού.
 
Συγκεκριμένα, το 2018 λανσάρουμε στην ελληνική αγορά δύο νέα ζιζανιοκτόνα, το Cossack Star και το Atlantis Flex, στα οποία ενσωματώνονται δύο καινοτόμες δραστικές ουσίες, οι οποίες παρέχουν υπολειμματική διάρκεια δράσης. Επενδύοντας συστηματικά στην έρευνα και βασιζόμενη στην ισχυρή παράδοσή της αλλά στην και στην πιο μοντέρνα τεχνολογία αιχμής στοχεύει στον έλεγχο των ζιζανίων μέσα από την ολοκληρωμένη διαχείριση της καλλιέργειας. Η Bayer ως ηγέτης στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για προσφορά καινοτόμων λύσεων με σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργίας».
 
 
Πηγή: ypaithros.gr