Διπλή Βράβευση για το English Institute G.Avramopoulou στην Ιεράπετρα

12:10 μ.μ. - Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022
12:07 μ.μ. - Τρί, 12/10/2022
Image: Διπλή Βράβευση για το English Institute G.Avramopoulou στην Ιεράπετρα

H υπεύθυνη του Φροντιστηρίου Γ. Αβραμοπούλου μιλά στον Ηχώ 99,8 για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν - Το ευχαριστώ σε συνεργάτες, μαθητές και γονείς

Με πολυετή εμπειρία και ένα άριστα καταρτισμένο προσωπικό  το English Institute G.Avramopoulou στην Ιεράπετρα με υπεύθυνη την κα Γεωργία Αβραμοπούλου έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μαθητών και γονέων για την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Η εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων παράλληλα με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων βοηθά τα παιδιά να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες και να τις μάθουν καλύτερα για αυτό άλλωστε και η επιτυχία στους διαγωνισμούς για την απόκτηση πτυχίων, φτάνει στο 100%.

Ως ηθική ικανοποίηση η διπλή βράβευση του English Institute G.Avramopoulou με το  πρώτο βραβείο να πιστοποιεί την ποιότητα του εκπαιδευτικού προγράμματος του Φροντιστηρίου και το δεύτερο να πιστοποιεί την κοινωνική του  ευαισθησία έχοντας εγκαθιδρύσει το κοινωνικό φροντιστήριο.

Η  υπεύθυνη του Φροντιστηρίου κα Γεωργία Αβραμοπούλου μιλά στον Ηχώ 99,8 για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν ευχαριστώντας,  συνεργάτες, μαθητές  και γονείς για την εμπιστοσύνη και την καλή συνεργασία. 

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη