"Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον": Τέλος η ανοχή για τη δημοτική αρχή Φραγκούλη

12:09 μ.μ. - Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024
12:10 μ.μ. - Δευ, 21/09/2024
Image: "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον": Τέλος η ανοχή για τη δημοτική αρχή Φραγκούλη

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γ. Γουλιδάκης, στον Ηχώ 99,8

Με αφορμή την πρώτη γενική συνέλευση της παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον" ο κος Γιάννης Γουλιδάκης, επικεφαλής της παράταξης, μίλησε στον Ηχώ 99,8.

Ο σκοπός αυτής της συνέλευσης ήταν να γίνει ένας απολογισμός αλλά να παρθούν σημαντικές αποφάσεις ώστε να προσφέρουν πιο τεκμηριωμένη δράση, προτάσεις και να συζητήσουν όλα όσα αφορούν το δήμο και τους πολίτες. Στην συνέλευση, πέρα από τον κ. Γουλιδάκη, τοποθετήθηκαν και αρκετά μέλη τόσο απολογιστικά όσο και για να ζητήσουν την πιο εξωστρεφή από τώρα και πέρα δράση προς τον κόσμο. Έγινε απολογισμός για όλα τα λάθη και αποφάσισαν την αλλαγή αντιπολιτευτικής στάσης απέναντι στην νέα δημοτική αρχή μετά την περίοδο χάριτος. Επίσης, ο κος Γουλιδάκης μας ενημέρωσε ότι από τώρα και στο εξής θα ανατεθεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο η έκδοση δελτίων τύπου μετά από σημαντικά γεγονότα, συνεδριάσεις, επιτροπές και συμβούλια ώστε να υπάρχει ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών.

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη εδώ:

Η ανάρτηση στο facebook των αποτελεσμάτων της γενικής συνέλευσης της δημοτικής παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον":

Η πρώτη Γενική Συνέλευση της παράταξης μας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Ιεράπετρα, όπως ακριβώς είχαμε προετοιμάσει κατά την συνεδρίαση της των εκλεγμένων μελών στον Δήμο, της παράταξης μας , στους Μύθους Ιεράπετρας στις 7 Σεπτεμβρίου 2024. Ενημερώθηκαν οι φίλοι και τα μέλη μας, κατά την διαδικασία απολογισμού πρώτου έτους, για επιμέρους ζητήματα που αναδείχθηκαν από την ίδρυση της παράταξης μας (28/06/2023) μέχρι και σήμερα. Τοποθετήθηκαν αρκετά μέλη μας πάνω σ αυτή την ετήσια χρονικά διαδρομή μας, και δόθηκαν οι απαραίτητες ερμηνείες για τα πεπραγμένα ως τώρα.

Αποφασίσαμε

1) να ορίσουμε εκπρόσωπο- υπεύθυνο τύπου

για την κοινοποίηση δράσεων δελτίων τύπου κλπ

2)να συνεδριάζουμε σε τριμηνιαία βάση

3)να ασκηθεί περισσότερη πίεση προς την Δημοτική αρχή για την επίλυση χρονίων θεμάτων των κοινοτήτων (αγροτική οδοποιία, αρδευτικά δίκτυα, καθαριότητα, εκπαίδευση κλπ). 4)ενεργοποίηση των ομάδων εργασίας της παράταξης

5)να εισηγηθούμε την έναρξη διαδικασίας ορισμού συνηγόρου του πολίτη από το Δ.Σ.6) Να ορίσουμε και να ανακοινώσουμε υπεύθυνους ανά τομέα λειτουργίας του Δήμου.

Ευχαριστώ όλες κ όλους που με την παρουσία σας και τα μηνύματα που αποστείλατε όσοι αδυνατούσατε να παρευρίσκεστε, δίνουμε ένα ισχυρό μήνυμα στους συνδημότες μας, ότι είμασταν εξ αρχής και θα συνεχίσουμε να το δείχνουμε, μια δυναμική ενεργή τεκμηριωμένη στα θέματα του τόπου, και διεκδικητική ομάδα ανθρώπων με αγάπη και θέληση για προσφορά στον τόπο μας που δεν μας επιτρέπουν οι συνθήκες να αδρανούμε και να εφησυχάζουμε μπροστά σε προβλήματα και δυσκολίες που ζητάνε από χθες την λύση τους.

-

* Ρεπορτάζ: Μαρία Τσαγκαράκη - Βαγγέλης Βενέτης

* Κείμενο - Επιμέλεια: Ελένη Ζαχαράκη

* Τεχνική επιμέλεια - Υποστήριξη: Κατερίνα Κοντού

Ακολουθήστε μας στο facebook

- Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube