Δευτέρα αντί Παρασκευής τελικά τα rapid tests στην Ιεράπετρα

9:08 π.μ. - Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021
09:04 π.μ. - Πέμ, 08/08/2021
Image: Δευτέρα αντί Παρασκευής τελικά τα rapid tests στην Ιεράπετρα

Κανονικά αύριο Παρασκευή rapid tests στην Παχειά Άμμο

Αλλαγές στον προγραμματισμό των rapid τεστ που θα γίνουν από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην Ιεράπετρα. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να γίνουν αύριο Παρασκευή. Ωστόσο όπως δήλωσε στον Ηχώ 99,8 η αντιδήμαρχος κα Μαρία Ρουμελιωτάκη μετά από επικοινωνία με την επικεφαλής της ΚΟΜΥ Λασιθίου του ΕΟΔΥ Αθηνά Καρπούζη ενημερώθηκε οτι τα τεστ θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον χώρο, θα ανακοινωθούν προσεχώς. Από την άλλη, στην Παχειά Άμμο τα rapid tests θα γίνουν κανονικά αύριο Παρασκευή όπως είχε προγραμματιστεί. Όποιος επιθυμεί μπορεί να πάει στην Παχειά Άμμο να κάνει τεστ, ανέφερε η κα Αντιδήμαρχος.

Πρόσθεσε οτι όσα τεστ έχουν γίνει αυτές τις ημέρες σε εργαζόμενους στον Δήμο είναι όλα αρνητικά και τα τεστ συνεχίζονται. Είναι θετικό οτι όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν υπάρχει μεγάλη διασπορά από τα 20 και πλέον κρούσματα που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας. Είναι σημαντικό σε αυτή την κρίσιμη περίοδο να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα, τους κανόνες υγιεινής και να φοράμε τη μάσκα. Μην ξεχνάμε επίσης οτι και από άποψη αισθητικής και από άποψη υγιεινής δεν πρέπει να πετάμε μάσκες, χαρτιά, χαρτομάντιλα, γάντια στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, τόνισε

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων είπε ότι υπάρχει ετοιμότητα, τα σχολεία είναι καθαρά και εάν χρειαστεί θα μεταφερθούν καθαρίστριες από άλλες βαθμίδες εκπαίδευσης να βοηθήσουν στα Λύκεια που ανοίγουν από Δευτέρα.