Δεν πάτησαν στο Δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας

10:17 π.μ. - Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
10:05 π.μ. - Τρί, 21/17/2019
Image: Δεν πάτησαν στο Δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας

Καθυστέρηση στην πληρωμή χωματουργών για την αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταση ήταν προγραμματισμένη για χθες Δευτέρα 20 Μαϊου η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας. Μεταξύ αυτών η «Αποδοχή χρηματοδότησης για «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες» για το έργο «Αποκατάσταση υποδομών Δήμου Ιεράπετρας που επλήγησαν από τη θεομηνία της 6-4-2019»-Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2019»
 
Ωστόσο η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν έγινε λόγω μη απαρτίας. Τα χρήματα μπορεί να μην χάνονται, όμως η πληρωμή των χωματουργών θα γίνει με καθυστέρηση. Η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει μετά τις εκλογές.
 
 
 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:
 
 
 
-Αποδοχή χρηματοδότησης για «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες» για το έργο «Αποκατάσταση υποδομών Δήμου Ιεράπετρας που επλήγησαν από τη θεομηνία της 6-4-2019»-Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2019 (Εισηγήτρια: Χρυσούλα Χατζημαρκάκη)
 
-Έγκριση Τριμηνιαίας Έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού 1ου τριμήνου 2019 (Εισηγήτρια: Χρυσούλα Χατζημαρκάκη)
 
-Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (Εισηγητής: Ηλίας Νταραράς)
 
-Έγκριση της με αρ.11/2019 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας» (Εισηγήτρια: Χρυσούλα Χατζημαρκάκη)
 
-Έγκριση της με αρ. 40/2019 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας» (Εισηγήτρια: Χρυσούλα Χατζημαρκάκη)
 
-Έγκριση 1ου ΑΠΕ και χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Αποκατάσταση αθλητικών υποδομών Ιεράπετρας» (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
 
-Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση ηλεκτρικής εγκατάστασης στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας» (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
 
-Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της εργασίας «Υγρομόνωση στέγης κλειστού γυμναστηρίου Ιεράπετρας» (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)
 
-Έγκριση κοπής και αντικατάστασης δέντρων (Εισηγητής: Εμμανουήλ Λουτσέτης)