Βάσεις 2019: Πότε ξεκινούν οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

3:53 μ.μ. - Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019
03:08 μ.μ. - Τρί, 27/53/2019
Image: Βάσεις 2019: Πότε ξεκινούν οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

Το άγχος των βάσεων πέρασε και τώρα ξεκινά ο γολγοθάς των γονέων καθώς χιλιάδες επιτυχόντες φοιτητές αναμένεται να μεταβούν στην πόλη όπου εδρεύει το πανεπιστήμιο για να βρουν την ιδανική φοιτητική κατοικία

Το άγχος των βάσεων πέρασε και τώρα ξεκινά ο γολγοθάς των γονέων καθώς χιλιάδες επιτυχόντες φοιτητές αναμένεται να μεταβούν στην πόλη όπου εδρεύει το πανεπιστήμιο για να βρουν την ιδανική φοιτητική κατοικία, καθώς πλέον οι εγγραφές επιτυχόντων γίνονται ηλεκτρονικά.
 
Η προθεσμία που δόθηκε πέρσι για τις εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στα πανεπιστήμια αναμένεται να είναι κατά προσέγγιση ίδια και φέτος. Να υπενθυμίσουμε πως το χρονικό περιθώριο που είχε δοθεί ήταν από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.
 
Με την ανακοίνωση των Βάσεων 2019, όλοι οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων θα κληθούν να επισκεφθούν την ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας στη διεύθυνση eregister.it.minedu.gov.gr (παραμένει «κλειστή» σήμερα).
 
Από αυτή τη διαδικασία εξαιρούνται όσοι με τις Βάσεις 2019 «πέρασαν» στις Στρατιωτικές Σχολές, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Πυροσβεστικές Ακαδημίες και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων Κρήτης και Ρόδου. Οι εν λόγω σχολές θα ανακοινώσουν δικό τους χρονοδιάγραμμα.
 
 
dikaiologitika.gr