Αποπερατώθηκε η κατασκευή του νέου κοινοτικού καταστήματος Ρίζας

2:22 μ.μ. - Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023
02:04 μ.μ. - Πέμ, 06/22/2023
Image: Αποπερατώθηκε η κατασκευή του νέου κοινοτικού καταστήματος Ρίζας

Επίσκεψη Δημάρχου στην κοινότητα- Το δελτίο τύπου του Δήμου

Την Κοινότητα της Ρίζας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη και κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, όπου μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Μανώλη Αλεξάκη επισκέφτηκαν το νέο Κοινοτικό Κατάστημα και συζήτησαν για ανάγκες της Κοινότητας και για τα τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας. Ακολούθως επισκέφτηκαν σημεία που χρήζουν παρεμβάσεων και συζήτησαν με κατοίκους του χωριού.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Ως Δημοτική Αρχή λαμβάνουμε μέριμνα όχι μόνο για την πόλη της Ιεράπετρας, αλλά και για όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας. Στόχος μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου της Ιεράπετρας προσφέροντας στους συμπολίτες μας υψηλή ποιότητα ζωής.

Στην Κοινότητα της Ρίζας μετά την κατασκευή μιας νέας δεξαμενής άρδευσης και την αποπεράτωση του νέου Κοινοτικού Καταστήματος, ολοκληρώνουμε την τοποθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού στο Κοινοτικό Κατάστημα για τη γρήγορη και ομαλή λειτουργία του.

Παράλληλα, δρομολογούμε άλλα τρία έργα: δύο νέες δεξαμενές ύδρευσης και άρδευσης και την ανάπλαση του δημοτικού χώρου που βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας των Τριών Ιεραρχών, έτσι ώστε η Ρίζα να αποκτήσει μια νέα, καλαίσθητη πλατεία που θα αποτελέσει χώρο συνάθροισης μικρών και μεγάλων.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κοινότητας της Ρίζας, κ. Μανώλη Αλεξάκη, για την εξαιρετική συνεργασία και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύει προς όφελος του τόπου του.»