Απολογείται σήμερα ο 36χρονος για τις μπαλωθιές στο Καθαρό Λασιθίου - Υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε πετάξει το όπλο

10:08 π.μ. - Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024
10:07 π.μ. - Δευ, 08/08/2024
Image: Απολογείται σήμερα ο 36χρονος για τις μπαλωθιές στο Καθαρό Λασιθίου - Υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε πετάξει το όπλο

Ο 36χρονος κατηγορείται για το θάνατο 32χρονου στο Οροπέδιο Καθαρού

Σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου, θα απολογηθεί ενώπιον των Αρχών ο 36χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι.

Παράλληλα, μετά από επισταμένη και πιο εμπεριστατωμένη έρευνα βρέθηκε τελικά το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον μπατζανάκη του Γιώργο Ντογιάκο ο 32χρονος στο Καθαρό Λασιθίου την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 32χρονος δράστης, ο οποίος απολογείται σήμερα για τον μοιραίο πυροβολισμό που έκοψε το νήμα της ζωής του συγγενούς του και καρδιακού του φίλου, ήταν αυτός που υπέδειξε στις Αρχές το σημείο στο οποίο όντας σοκαρισμένος μετά την πράξη του πέταξε το όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος άνδρας το βράδυ της Τετάρτης, ενώ έριχνε μπαλοθιές σε γλέντι μετά από κουρές προβάτων, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 36χρονο μπατζανάκη του Γιώργο Νταγιάκο σε περιοχή του Οροπεδίου Καθαρού όπου είχε στηθεί γλέντι.

Στον 32χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και σήμερα Δευτέρα αναμένεται να περάσει το κατώφλι των ανακριτικών Αρχών προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 32χρονος δράστης, που σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του, συνελήφθη από άνδρες του ΤΑΕ Λασιθίου, υποστηρίζοντας ότι δεν κατάλαβε τι έχει γίνει και πώς έπεσε νεκρός ο συγγενής του, ενώ δεν θυμόταν πού ακριβώς είχε πετάξει το πιστόλι. Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο γλέντι μετά τις κουρές τον προβάτων το κρασί έρεε άφθονο, με τη διασκέδαση να μετατρέπεται σε τραγωδία, καθώς ο Γιώργος Νταγιάκος από την Ιεράπετρα, πατέρας ενός παιδιού, που είχε μεταβεί στην περιοχή για να βοηθήσει συγγενείς κτηνοτρόφους στις κουρές, έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του μπατζανάκη του, με τις δύο αδερφές τώρα να καλούνται να διαχειριστούν η μία τον τραγικό θάνατο του συζύγου της και η άλλη τη σοβαρή κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τον δικό της άνθρωπο.

neakriti.gr