Αποκαλυπτήρια για το «Κρητικό Δεκατιανό – Cretan brunch»

2:21 μ.μ. - Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
02:07 μ.μ. - Παρ, 23/21/2021
Image: Αποκαλυπτήρια για το «Κρητικό Δεκατιανό – Cretan brunch»

Αποτελεί ισχυρό όπλο στη φαρέτρα των επιχειρηματιών σίτισης

Αποκαλυπτήρια για το νέο σήμα «Κρητικό Δεκατιανό – Cretan brunch». Σε μια εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρόν δεκάδες στελέχη τοπικών επιχειρήσεων η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης παρουσίασε το νέο της σήμα που έρχεται να συνδράμει στην προσπάθεια ανάδειξης της  κρητικής γαστρονομίας. «Τα κρητικά προϊόντα είναι μοναδικά σε γεύση και ποιότητα και η ένταξή τους στο μενού των κάθε είδους επιχειρήσεων εστίασης μπορεί μόνο να  προσδώσει στην τοπική οικονομία», τόνισαν οι παριστάμενοι στην εκδήλωση σημειώνοντας πως κάθε επιχείρηση που εντάσσει το σήμα του κρητικού δεκατιανού στο εδεσματολόγιό της, χτίζει ένα μοναδικό brand.  

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης, Σταύρος Τζεδάκης: «Είναι μια καινοτόμα πρόταση, καθώς δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες κι στους κατοίκους της Κρήτης να δοκιμάζουν από το πρωί τα κρητικά προϊόντα. Είναι προτεραιότητά μας να αναδείξουμε τα προϊόντα του τόπου μας. Γι’ αυτό και φτιάξαμε 50 πρότυπες και πρωτότυπες συνταγές, όπως σαλάτες και σάντουιτς».

Πρόκειται για ένα νέο σήμα που αποτελεί ισχυρό όπλο στη φαρέτρα των επιχειρηματιών σίτισης, τροφίμων και τουρισμού και κατ’ επέκταση της κρητικής οικονομίας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης, Παύλος Μπαριτάκης: «Στόχος μας είναι το προϊόν να μπει σε όσες περισσότερες κρητικές επιχειρήσεις γίνεται, να αναγνωριστεί το προϊόν και η κρητική γαστρονομία, ώστε να προσεγγίσουμε περισσότερους επισκέπτες μέσω των κρητικών γεύσεων».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Proactive ΑΕ, Νίκος Μπουνάκης ανέφερε: «Είναι ένα ιδιαίτερο brand, μια επωνυμία, που οι επιχειρήσεις θα χρησιμοποιήσουν το σήμα της αγροδιατροφικής, που θα τους διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό. Οι καταναλωτές ξέρουν την ποιότητα των κρητικών προϊόντων και ότι είναι ασφαλής».

Συνταγές με άρωμα Κρήτης προσαρμοσμένες στις διατροφικές ανάγκες της εποχής αποτελούν «το κρητικό δεκατιανό και αναδεικνύουν τη γαστρονομική κληρονομιά του νησιού μας».

hxonews
hxonews
hxonews

neakriti.gr