Ανταπάντηση Γουλιδάκη σε Καλαντζάκη για την Χρυσή

8:12 π.μ. - Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
08:05 π.μ. - Παρ, 24/12/2024
Image: Ανταπάντηση Γουλιδάκη σε Καλαντζάκη για την Χρυσή

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά

Φαίνεται πλέον καθαρά απο τις δηλωσεις σας ότι ουδέποτε εσείς προσωπικά ασχοληθήκατε να διαβάσετε τις εκ του ΦΕΚ617 17/09/2021 απορρέουσες υποχρεώσεις του ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ .

Είχατε ορίσει εκπρόσωπο όμως οπως είχατε υποχρέωση εκ του νόμου.

Εκπροσώπησαν τον ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ στίς συνεδριάσεις της επιτροπης διαχειρισης αρκετοί αντιδήμαρχοι διαφορετικοί κατα περιοδους.

ΕΠΡΕΠΕ να γνωριζετε οτι στις συνεδριασεις αυτες τα μελη εισηγουνται και το σώμα ψηφιζει.

Αν εσείς η οι συνεργάτες σας διαβάζατε τα πρακτικά που ειναι δημόσια εγγραφα θα γνωρίζατε ότι προσωπικά εγώ ζήτησα να κατατεθούν τα αιτήματα αυτά από την επιτροπή στο προεδρείο του ΠΕΡΦ ΣΥΜΒ.

Ούτε όμως τα ιδια τα αιτήματα διαβάσατε

Επιτροπή παρακολούθησης αναφέρει.

Δέν γνωρίζετε οτι ημουν μελος της μεχρι και τις 31/12/2023 φαίνεται.

Το αιτημα γράφει οτι σταλθηκε απο το γραφειο συντονιστριας αποκεντρωμενησ διοικησης Κρητης.

Ο πρόεδρος εκπροσωπεί ολα τα μελη αρα και εσας η τον εκπρόσωπο σας οπως και εμένα.

Θα επιθυμούσατε φυσικά να έχω ζητήσει ο ιδιος μεμονωμένα και οχι ως μέλος της επιτροπής συζήτηση σε ενα Οργανο οπως το Περιφερειακο Συμβουλιο ,των θεματων της νησου Χρυσής..

ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΑ λειτουργήσατε ως μέλος της επιτροπης ΜΟΝΟ εσεις η ο κατα καιρους διαφορετικός εκπροσωπός σας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗς έλαβε ολες τις αποφάσεις της με πλήρη σύμπνοια και ταυτιση αποψεων με μοναδικη παραφωνια το ενα μελος της δηλαδη τον δημο που εκπροσωπουσατε τότε..

Αναζητάτε σανίδα σωτηρίας για την απαξιωτική και αποστασιοποιημένη στάση σας απέναντι στην επιτροπή απο τις 17/09/2021 που οριστηκε, μεχρι το τέλος της θητείας σας , μεταφέροντας ευθύνες στον τρόπο πού έδρασαν ολοι οι αλλοι εμπλεκόμενοι φορεις εν όσο εσεις αρνούσασταν πεισματικά να δεχτειτε την κυβερνητικη αποφαση ορισμου επιτροπης την οποια προσβαλατε χωρις αποτελεσμα στο συμβουλιο της επικρατειας¨κατα τις δημοσιευσεις στον τυπο.

Σε όλα αυτά που δεν έγιναν στη διάρκεια της θητείας σας και πολυ πρωτύτερα και που βεβαίως δεν σας αντιστοιχούσαν όλα αυτά που επρεπε να έχουν γίνει να τα κανετε εσείς ως δημοτική αρχη,

δεν έχετε δωσει σαφείς και πειστικές απαντήσεις κι αυτό κριθηκε και στις εκλογές προσφατα.

Μείνετε με την ικανοποίηση σας οπως αναφέρετε.

Η επιτροπή με την νέα συνθεση της συνεχίζει τις προσπαθειες της και η παραταξη μας θα συνεργαστει οπου απαιτειται με την νέα δημοτικη αρχη και πάντα στα πλαισια της νομιμοτητας και των κανονων δικαίου στο περιπλοκο και πολυσύνθετο προβλημα της διαχείρισης ενος λεηλατημένου τοπου, που απο παραδεισος μεχρι και τις αρχες της δεκαετίας του 1980 σήμερα ψυχορραγεί με δυσεπίλυτα προβλήματα που θα μπορουσαν να ειχαν δρομολογηθει ηδη οι λυσεις τους η να ήταν ήδη λυμένα κάποια.

Εμείς ως παράταξη θ ακολουθουμε τους κανονες τους νομους και τις επιταγές της πολιτειας οπως ορκιστήκαμε και το ιδιο έκανα προσωπικα και ως μελος της επιτροπης αυτης.

Το προβλημα ειναι Η ΝΗΣΟΣ ΧΡΥΣΗ και η επιτροπή μέρος της λυσης του προβλήματος.

Σας καλώ να συνεργαστείτε και εσείς ως ελάσσων αντιπολίτευση κάτω από τις πραγματικές συνθήκες όπως έχουν εξελιχθεί με oλους του παράγοντες ,με γνώμονα να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζετε σ αυτό το νησί.