Αναβάλλεται η κινητοποίηση στην 7η ΥΠΕ για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας -Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

8:53 π.μ. - Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022
08:10 π.μ. - Δευ, 03/53/2022
Image: Αναβάλλεται η κινητοποίηση στην 7η ΥΠΕ για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας -Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

Ικανοποίηση για τη συμμέτοχη στο συλλαλητήριο της 29ης Σεπτεμβρίου

Την αποφασιστικότητα του για δυναμικούς αγώνες, έδωσε ο λαός της Ιεράπετρας και όλης της Νοτιοανατολικής Κρήτης, ενάντια στις προσπάθειες υποβάθμισης του Νοσοκομείου του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Στο Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 του Σεπτέμβρη, με την παλλαϊκή συμμετοχή του, ο λαός  έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα. . Ο εμπνευσμένος λόγος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας και η στήριξη με την παρουσία και η τοποθέτηση του Δημάρχου και σύσσωμης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δυνάμωσαν το ηθικό και τη φωνή μας. Και το μήνυμα είναι σίγουρο ότι έφτασε στα αυτιά των ιθυνόντων που σχεδιάζουν πίσω από κλειστές πόρτες αγνοώντας τη σημασία που έχει το Νοσοκομείο για την επιβίωση αυτού του τόπου.

Ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας εκφράζει τη βαθιά του συγκίνηση για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του και τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του συλλαλητηρίου. Και εκφράζει τον θαυμασμό του για την σύμπνοια και την ομοθυμία όλων για τον κοινό αγώνα. Τα πολυάριθμα μηνύματα και ψηφίσματα που λάβαμε και οι τοποθετήσεις όλων των ομιλητών που χειροκροτήθηκαν από όλους, έδωσαν δύναμη και κατέστησαν σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η ύπουλη μεθόδευση που εφαρμόζουν εδώ και χρόνια για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας  δεν περνάει πιά. Το καταλάβαμε το κόλπο.

Αυθόρμητα και μέσα από την παρότρυνση του κόσμου, τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της στιγμής, ελήφθη η απόφαση πορείας, διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στην Υ.ΠΕ. Κρήτης την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. Όμως στην προσπάθεια οργάνωσης και συντονισμού της πορείας διαπιστώνουμε ότι δε υπάρχει χρόνος σωστής προετοιμασίας. Με νέα μας ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για νέα ημερομηνία της πορεία μας προς την Υ.ΠΕ. Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Και μπροστάρηδες στην πορεία αυτή πρέπει να είναι η Εκκλησία μας και η Δημοτική Αρχή μαζί με λαϊκή συμμετοχή. Πρέπει να υπάρξει συντονισμός. Και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν.

Το επόμενο βήμα, στο Υπουργείο Υγείας

Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας