Αίσιο τέλος στην περιπέτεια ηλικιωμένης γυναίκας στο Λασίθι – Είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της από τον χιονιά (φωτο)

11:09 π.μ. - Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023
11:02 π.μ. - Παρ, 10/09/2023
Image: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια ηλικιωμένης γυναίκας στο Λασίθι – Είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της από τον χιονιά (φωτο)

Το χιόνι είχε σκεπάσει το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας εγκλωβίζοντας την - Άμεση η κινητοποίηση

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας το μεσημέρι της Πέμπτη σε περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Η ηλικιωμένη είχε εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι της εξαιτίας του σφοδρού χιονιά που είχε καλύψει το σπίτι της και η ίδια δεν ήταν σε θέση να βγει από την οικία της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η κοινωνική υπηρεσία του δήμου που έσπευσε να βοηθήσει την ηλικιωμένη γυναίκα. Στο σημείο βρέθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία και όλοι μαζί με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την γυναίκα η οποία στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Η ανάρτηση που του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη:

Μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διακομιδή της γιαγούλιας από το Μέσα Λασίθι, από το σπίτι της που είχε καλύψει το χιόνι, προς το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου “Παναγία η Γερόντισσα”. Πρώτη προτεραιότητα η προστασία της ζωής. Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας, με το ΕΚΑΒ την αστυνομία, το κέντρο υγείας, το εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητρόπολης, όλοι συντονισμένοι στο πλάι των ευπαθών ηλικιωμένων συμπολιτών μας.

Δείτε φωτογραφίες από την διάσωση της ηλικιωμένης γυναίκας

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews

flashnews.gr