AgroExpo 2023: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη αγροτική έκθεση στην Ιεράπετρα 26-28 Μαΐου

9:39 π.μ. - Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023
09:05 π.μ. - Πέμ, 25/39/2023
Image: AgroExpo 2023: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη αγροτική έκθεση στην Ιεράπετρα 26-28 Μαΐου

Το πρόγραμμα της έκθεσης, η λίστα και ο χάρτης με τους εκθέτες

Το Επιμελητήριο Λασιθίου διοργανώνει την Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας Agroexpo 2023 στις 26-28 Μαΐου 2023.

Η διοργάνωση υλοποιείται μέσα από την Αναπτυξιακή μας Εταιρεία και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, στην έδρα του οποίου φιλοξενείται. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης.

hxonews

Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία από την πρώτη χρονιά, απέδειξε πως μπορεί να ξεπεράσει τις καλύτερες των προσδοκιών μας. Με σημείο αναφοράς την πόλη και την περιοχή της Ιεράπετρας, γενέθλιο τόπο των πρώιμων κηπευτικών της Κρήτης, των πολύτιμων αγροτικών μας προϊόντων που αντιπροσωπεύουν καθοριστικό μερίδιο των εξαγωγών της χώρας, ξεκινήσαμε δειλά το 2016 μια προσπάθεια, η οποία συνάντησε απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση εκθετών, επιχειρηματιών και αγροτών από την Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα μετατρέποντας την AgroExpo σ’ ένα θεσμό με πανελλαδική ακτινοβολία και αισθητά σημαντική παρουσία στο Μεσογειακό χώρο.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2023 στις 26-28 Μαΐου, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την αίτηση συμμετοχής σας.

Ημέρες Λειτουργίας AgroExpo2023

26 – 28 Μαΐου 2023

hxonews

Ποιους ενδιαφέρει

Στην AgroExpo Ierapetra θα συμμετέχουν γνωστές εταιρείες από τον αγροτικό κλάδο και θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των αγροτικών τεχνολογιών και προϊόντων.

hxonews

Πρόγραμμα έκθεσης

hxonews

Λίστα εκθετών

hxonews

Κάτοψη έκθεσης

Στην κάτοψη της έκθεσης μπορείτε να δείτε πώς διαμορφώνεται ο εκθεσιακός χώρος με βάση τις ζώνες αλλά και να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα περίπτερα σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιλέξετε εκθεσιακό χώρο.

hxonews