Άγιος Νικόλαος: Πατέρας και γιος έστησαν ενέδρα σε άνδρα και τον ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου!

2:25 μ.μ. - Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023
02:06 μ.μ. - Τετ, 21/25/2023
Image: Άγιος Νικόλαος: Πατέρας και γιος έστησαν ενέδρα σε άνδρα και τον ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου!

Τον χτυπούσαν για περίπου 4' λεπτά με ένα μπαστούνι-κατσούνα

Απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε στη μέση του δρόμου στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Δύο αλλοδαποί έστησαν κυριολεκτικά καρτέρι σε έναν άνδρα, ο οποίος, την ώρα της επίθεσης, κινούνταν με το δίκυκλο της εργασίας του στον δρόμο. Αφού πρώτα τον έριξαν κάτω, αμέσως μετά άρχισαν να τον χτυπούν άγρια με ένα μπαστούνι-κατσούνα, κυρίως στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του με συνεχόμενες μπουνιές και κλωτσιές, προκαλώντας του πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, άκρως επικίνδυνους ακόμα και για την ίδια του τη ζωή.

hxonews

Περαστικοί και γείτονες βγήκαν στον δρόμο σε μια προσπάθεια να σώσουν τον άνθρωπο αυτό από τα βίαια και άγρια χτυπήματα που δεχόταν για περίπου 4 λεπτά. Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό της αστυνομίας, που διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης του θύματος.

hxonews

Οι δύο αλλοδαποί, πατέρας και γιος Αλβανικής καταγωγής, μένουν τον τελευταίο καιρό μόνιμα στον Αγιο Νικόλαο. Εναντίον τους κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου και οδηγήθηκαν χθες Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Νικολάου και σήμερα Τετάρτη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατατεθεί μηνύσεις εκατέρωθεν και από δω και πέρα θα έχει λόγο η δικαιοσύνη.

Πηγή: cna.gr