Α. Πετράς: Μπορώ να συνθέσω και να διοικήσω έναν Δήμο πρότυπο όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής

1:00 μ.μ. - Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019
01:05 μ.μ. - Τετ, 29/00/2019
Image: Α. Πετράς: Μπορώ να συνθέσω και να διοικήσω έναν Δήμο πρότυπο όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας στον Ηχώ 99,8 λίγο πριν τις κάλπες της Κυριακής

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Αντώνης Πετράς φιλοξενήθηκε στον Ηχώ 99,8 σε μια συνέντευξη λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του 2ου γύρου των εκλογών για τον Δήμο Ιεράπετρας. Όπως είπε, ο κόσμος στάθηκε απέναντί τους θετικά και τους έδωσε τη δυνατότητα να προχωρήσουν στην δεύτερη Κυριακή. Στην ομάδα υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, και ως συνδυασμός έχουν τις δυνατότητες να αποδείξουν ότι μπορούν να είναι η επόμενη δημοτική αρχή. Αλλά και ο ίδιος προσωπικά μπορεί να αποδείξει ότι μπορεί και έχει τη δυνατότητα να είναι ο επόμενος Δήμαρχος, έχοντας και τις γνώσεις και τις ικανότητες, φέρνοντας ένα νέο ήθος και ύφος στην πολιτική σκηνή της Ιεράπετρας αλλά και ένα ολοκληρωμένο και εφικτό πρόγραμμα που μπορεί από την επόμενη μέρα να ξεκινήσει να εφαρμόζεται.
 
Αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν στον Ηχώ 99,8 από άλλους υποψήφιους Δημάρχους και νυν επικεφαλής παρατάξεων περί καταγγελιών για έλλειψη ψηφοδελτίων αλλά και «νοθευμένα» αποτελέσματα σημειώνοντας ότι αυτό που εκείνοι αντιλήφθηκαν ήταν ότι η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. και άλλοι μηχανισμοί δούλεψαν υπέρ της παράταξης Καλαντζάκη κάτι που θεωρούν ότι δεν κάνει καλό στο κόμμα της Ν.Δ. γιατί εξάλλου άνθρωποι από τη Ν.Δ. βρίσκονται και σε άλλα ψηφοδέλτια. Είπε ακόμη ότι και εκείνοι ως συνδυασμός χρειάστηκε να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιά τους σε εκλογικά τμήματα όπου δεν υπήρχαν.
 
Έκανε αναφορά και στο θέμα των συνεργασιών  λέγοντας πως είναι η παράταξη των συνεργασιών. Υπάρχουν άνθρωποι από όλες τις παρατάξεις που μπήκαν στην εκλογική διαδικασία και έχουν εκλεγεί με άλλους συνδυασμούς, θα μπορούσαν να είναι και στη δική τους  παράταξη, άνθρωποι ικανοί, με διάθεση και γνώση που θα μπορούσαν να πάρουν αξιώματα και θέσεις ευθύνης. Συζητήσεις έχουν γίνει, υπάρχει ένα καλό κλίμα και ό,τι γίνει την επόμενη μέρα,  θα γίνει πάνω από το τραπέζι, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κ. Καλαντζάκη.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Πετρά: