Α. Πανταζής: Εκβιαστικό το δίλλημα στους Καβουσανούς "ή φτιάχνονται οι δρόμοι ή χάνονται τα χρήματα"

12:13 μ.μ. - Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022
12:09 μ.μ. - Πέμ, 22/13/2022
Image: Α. Πανταζής: Εκβιαστικό το δίλλημα στους Καβουσανούς "ή φτιάχνονται οι δρόμοι ή χάνονται τα χρήματα"

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» στη χτεσινή γενική συνέλευση των κατοίκων του Καβουσίου

Αναφορικά με τη Γενική Συνέλευση που έγινε χθες στο Καβούσι μετά από κάλεσμα του τοπικού συμβουλίου μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής ο οποίος και παραβρέθηκε στη συνέλευση αλλά και στο τοπικό συμβούλιο που είχε συνεδριάσει προ ημερών.

Θέμα συζήτησης οι αγροτικοί δόρμοι που επιλέχθηκαν από τον Δήμο ώστε να γίνουν βελτιωτικές εργασίες.

Ο κ. Πανταζής σχολίασε ότι υπήρξε διχασμός στους κατοίκους με κάποιους να τάσσονται υπέρ και άλλους κατά και η δημοτική αρχή εν ολίγης να τρομοκρατεί ότι θα χαθούν τα χρήματα εάν αλλάξει η πρόταση.

Σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερο, πριν ληφθεί η όποια απόφαση να είχε προηγηθεί συζήτηση με το Τοπικό Συμβούλιο.

Πρέπει να επισημανθεί ότι στο πρόγραμμα Τρίτσης είχαν επιλεγεί προς βελτίωση, οι ίδιοι αγροτικοί δρόμοι.

Το πρόγραμμα "Τρίτσης" όμως έχει παγώσει και δεν γνωρίσουμε "πότε και αν  θα ξεπαγώσει". Επέλεξε λοιπόν η δημοτική αρχή τους δρόμους αυτούς να τους προτείνει και στη νέα πρόσκληση.

Ο ίδιος δρόμος λοιπόν προτείνεται δυο φορές. Τι θα γίνει εάν ανοίξει το «Τρίτσης»; Όλο αυτό δείχνει ότι η δημοτική αρχή δεν προετοιμάζεται για νέες προσκλήσεις και ότι λειτουργεί με προχειρότητα