Θερινές εκπτώσεις με υψηλά ποσοστά στα καταστήματα της Ιεράπετρας

2:22 μ.μ. - Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021
02:07 μ.μ. - Τρί, 06/22/2021
Image: Θερινές εκπτώσεις με υψηλά ποσοστά στα καταστήματα της Ιεράπετρας

Τα "Κυρβειάκια" και η νέα πλατεία δίνουν ζωντάνια στην αγορά της πόλης - Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου στον Ηχώ 99.8

Με υψηλά ποσοστά εκπτώσεων σε αρκετά καταστήματα ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις στην Ιεράπετρα. Μπορεί με απόφαση του υπουργείου οι εκπτώσεις να ξεκίνησαν νωρίτερα από ότι συνήθως, σε μια προσπάθεια να τονωθεί η αγορά, ωστόσο στα μαγαζιά της πόλης μας υπάρχει επάρκεια και ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, δήλωσε στον Ηχώ 99.8 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης.

Πρόσθεσε οτι παρά τις δύσκολες συγκυρίες και μια δύσκολη προηγούμενη περίοδο λόγω της πανδημίας, άρχισε να υπάρχει μια κινητικότητα και αυτό είναι αισιόδοξο.

Σε όλο αυτό το θετικό κλίμα έρχεται να προστεθεί η βόλτα που απολαμβάνει κανείς στην νέα πλατεία αλλά και το 2ο παιδικό φεστιβάλ "Κυρβειά...κια" που συντελλούν ώστε ο κόσμος να κατέβει στο κέντρο της πόλης δίνοντας μια ζωντάνια που έχουμε ανάγκη και ως οικονομία αλλά και ως προς το να αλλάξει η διάθεση μας. Μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα και πως μέσα στα μαγαζιά είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, τόνισε ο κ. Μπινιχάκης.